Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulkanka

mój strach co do ludzi!!!!!!!

Polecane posty

Gość ulkanka

Mam problem chyba sama ze sobą. dziś miało odbyć się spotkanie ludzi, którzy poznali się na jakimś tam forum, ludzie się już znają bo tych spotkań już było wiele. Miałam sporą chęć pójść, jednak stchórzyłam bo ich nie znam, bo trudno się aklimatyzuję, nie potrafię odzywać się w większym gronie ludzi. w tej chwili troszkę żałuję bo nie chcę siedzieć w domu, chcę się czegoś napić :) i zapomnieć o kimś z przeszłości! Jak pokonać strach co do takich sytuacji? i nie tracić tak wielu okazji do zabawy, do poznawania ludzi. Głupia jestem!

Gość ulkanka
życie jest po to, by pokonywać swój strach. ja jednak walczyć nie umiem :(

Gość przegrałaś życieee
:O

Gość obsession202
ulkanka!!! Ty teraz lap za paskarę i błyszczyk i idź na żywioł!! nie martw siię, na pewno nie Ty jedna bedziesz tak miala z tamtego towarzystwa, jak zostaniesz przed kompem to i tak bedziesz żałować!! :)

Gość ulkanka
niestety możliwe :( i to już praktycznie od początku! zawsze podejmuje złe decyzje, tym samym sobie szkodzę. Muszę to zmienić, tylko jak?

Gość to się nazywa
fobia społeczna nie dziwie Ci się, skoro na żywo wysławiasz sie tak, jak tu na kafeterii. też bym nie szła.

Gość ulkanka
a co to paskara... :O ???

Gość ulkanka
wystawiasz?

Gość ulkanka
maskara :)

Gość obsession202
maskara :P

Gość ulkanka
ide zawisnac na sznurówce :O

Gość obsession202
idź sie napić, czasem trzeba się zresetować :) teraz Ci jest źle, ale jutro bedziesz z siebie dumna, ze dałaś rade :)

Gość ulkanka
Wiem, że zrobiłam ale innym razem bardziej się zmobilizuję :) dzięki obsession202, pewnie masz rację ale dziś sobie już daruję. Jestem zła na kogoś i pewnie przez to jednak zrezygnowałam z zabawy! - a szkoda bo i tak tego kogoś nie obchodzę.

Gość ulkanka
to się nazywa, ja mam lęk jedynie przed poznawaniem nieznanych mi ludzi - czy to tez fobia społeczna? A większość z moich znajomych ma swe rodziny i tak naprawdę wolą by je odwiedzać a nie iść do pubu czy tym podobnych miejsc. Nigdy nie byłam duszą towarzyską, ale zamierzam to zmienić. Jestem zła, że akurat dziś miałam okazję a do wyjścia jednak zmobilizować się nie mogłam. Może mam chandrę :(, w każdym razie zły nastrój.

Gość oliveoil
To jest zupelnie normalne. Kazdy czuje sie nieswojo jezeli idzie na spotkanie, gdzie wszyscy sie dobrze znaja, a ty nikogo.