Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jak ja albo ona

pogadałam sobie bardzo szczerze z moim ex

Polecane posty

pogadałam sobie 2 tyg temu bardzo szczerze z moim ex, z ktorym byliśmy w dobrych kontaktach ... nie chciałam już sie zastanawiać nad niedopowiedzeniami i teraz już nie gadamy ze sobą w ogóle ... przynajmniej jasna sprawa :(

Gość gratuluję zdecydowania
to ci wyjdzie tylko na dobre :-) 🌻

Gość fgfh
a moj ex po pol roku jak juz odeszlam zaczal mi opowiadac o zdradach... i tez juz nie gadamy w ogole i nie zaluje, zaluje tylko ze bylam z dupkiem 2 i pol roku

rzeczywistość wcale nie była taka brutalna... ...ale przynajmniej wiem dlaczego nie dzwoni, a nie mysle o tym dlaczego dzwoni...

Gość taka skromna ja
a dlaczego nie dzwoni?????? bo ja tez tak mam ze rozstalam sie z chlopakiem a nie wiem dlaczego w sumie...on ze mna skonczyl...nie dzwoni ale jak u napisze to odpisze, mysle tesknie....masakra

my nie mieliśmy długiego stażu, ale stwierdził ze nie wie czego chce i nie ma prawa mnie krzywdzic takim podejściem - w sumie trudno odmówić mu racji... :( ale wczesniej jeszcze dzwonił, czasem ja, a po tym spotkaniu cisza... teraz nie za bardzo mogę sie odezwac bo to już zakrawać by mogło na narzucanie sie ... dlaczego nie dzwoni? chyba podjął męską decyzję ...

mam nadzieje ze wyjdzie na dobre ...