Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Popaprotka

suknia z KOlekcji Marie Sottero i Sarah jest identyczna!! rozczarowana

Polecane posty

Spojrzcie na tą suknie maggie sottero http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?pageSize=64&page=2&style=A3095 a Suknie firmy SARAH z kolekcji platinium nr 2809 ( pierwsza strona, drugi rząd, druga od prawej), przecież ta sukienka jest prawie identyczna. Przyznam że sukienka Maggie sottero była dla mnie wymarzona, sądziłamże zlecę jej wykonanie jakiemuś zakładowi ale jednak to nie jest to co w orginale.... jakaś taka zawiedziona jestem. Wiadomo ze na zdjeciac wszystko wygląda inaczej.... aco o tym sądzicie? ?

tak, a zobacz zdjecie 2806, to przeciez suknia Janesa z Emmi Mariage. Sarah to forma polska, i nie oszukujmy sie, jak wiekszosc firm polskich sciaga wzory z kolekcji zagranicznych. a Emmi Marriage z kolekcji Harvey Marriage. i zawsze beda sie powielac wzory.nic w tym dziwnego.:)

bardziej chodzi mi o to ze jednak nic nie zastąpi orginału suknia od sarach chociaż wygląda identycznie wogole mi sie nie podoba, jakos ta boczna falbanka odstaje itd. Chciałąm zlecić szycie tej sukni jakiejś firmie, ale to sie może minąć z celem a z efektu nie bede zadowolona. Chcialam poprostu troszkę tanszy odpowiednik bo maggie sottero jest bardzo droga. No coz

Sa pracownie , ktore specjalizuja sie szyciem wylacznie sukien z kolekcji Maggie Sottero. poszukaj , posprawdzaj i zycze powodzenia!:)

Gość e tam ta falbanka
odstaje tak samo tu i tu tylko zdjecie inaczej zrobione. i widac ze suknie soterro maja ladniejsze zdjecia, jakby bardziej profesjonalne a na takich zdjeciach ladniej rzeczy wychodza. zdjecia duzo daja. chociaz nie wiem czy to przez zdjecia w sottero material wydaje sie jakis grubszy... ile te suknie sarah kosztuja? podobaja mi sie z kolekcji SUBTEL 2508 i EXCLUSIVE 2735