Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Myrtle Gordon

Kolejny, pełny jesiennego urooku dzień

Polecane posty

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Myślenie nie jest twoją mocną stroną, więc z łaski swojej przykład z ciebie żaden. Do której masz dyżur na forum? 🤦

Waruj.

• Haha 1

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

widze ze on samemu nie radzi sobie w zyciu i byle oczy go trzymają przy tobie. chodzi mi co facet ma z tego ? masz dobre poczucie homoru i umiesz go rozsmieszyc? zarabiasz wiecej i on korzysta z tego hajsu? nie sądze...

Wspólnie się uzupełniamy po 16 latach małżeństwa. W grudniu będzie 17 lat, a 22 lata się znamy. Także ten, znamy się jak łyse konie 😄

• Haha 1

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Seks jest ważny. Ale są tutaj tacy, którzy udają małżeństwo i lajkują swoje posty. Może mój mąż jednak się zaloguje i przedstawi w końcu 🤪

Już to obiecywałaś wielokrotnie. No i najpierw musiałby wciąż istnieć 😎

17 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Wyglądać trzeba, natomiast myśleć samodzielnie już niekoniecznie. 😄

Ty nie umiesz ani jednego, ani drugiego. Swoją drogą nie wiem nawet jak wyglądasz, ale skłaniasz się ku wizerunkowi typowej karyny 800+, wnioskując po stylu wypowiedzi. 

Z taką wspaniała dupom pewnie lubisz od tylca. Ty i Srela. Na kolana przede mną sûki. Tak.

1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał:

Ty nie umiesz ani jednego, ani drugiego. Swoją drogą nie wiem nawet jak wyglądasz, ale skłaniasz się ku wizerunkowi typowej karyny 800+, wnioskując po stylu wypowiedzi. 

Jesteś tu miesiąc i się wypowiadasz?

Dobre. 😄

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Jesteś tu miesiąc i się wypowiadasz?

Dobre. 😄

Jestem tu od końca 2020 albo 2021, z dużymi przerwami, ostatnio mam więcej czasu i jestem bardziej aktywna. 

Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał:

Jestem tu od końca 2020 albo 2021, z dużymi przerwami, ostatnio mam więcej czasu i jestem bardziej aktywna. 

Wiem, widziałam twoje tematy zazwyczaj na wieczór 1 temat na tydzień/miesiąc.

2 minuty temu, Myrtle Gordon napisał:

Hihihihi uwielbiam Cię 

Męczące są te baby. Dobrze, że nie otaczam się realnie takimi osobami, bo bym też zwariowała 😅Mieć tylko to forum, żadnych pasji, życia i pracy 🤨😎

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Wspólnie się uzupełniamy po 16 latach małżeństwa. W grudniu będzie 17 lat, a 22 lata się znamy. Także ten, znamy się jak łyse konie 😄

czyli nie wiesz a typ jest cipeonem, ktory bez zastępstwa swojej mamy by sie zaplakał samotny i niekoffany. produkujecie tych ...euszy na potege a potem siedzicie cale dnie na plotach na kafe...

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

czyli nie wiesz a typ jest cipeonem, ktory bez zastępstwa swojej mamy by sie zaplakał samotny i niekoffany. produkujecie tych ...euszy na potege a potem siedzicie cale dnie na plotach na kafe...

Piszesz jak Ogór i ciężko Cię zrozumieć 😄

A ja lubię takie oazy spokoju jak Elka, bo nie wzbudzają instynktów morderczych. 😊

• Like 1

1 minutę temu, BardziejZłyKróliczek napisał:

😄

Uciekam, nie daj się starym, samotnym harpiom i pamiętaj, że jedynie w parze sobie mogą lizać spasione tyłki 😉 

To nie są dla mnie żadne przeciwniczki, no bez jaj. Zresztą ja tu nie będę siedzieć cały wieczór bo nie mam tyle czasu. 😉

za duzo w tej glowie nie ma za to aktywna macice to co ma wzbudzac.

To nie są dla mnie żadne przeciwniczki, no bez jaj. Zresztą ja tu nie będę siedzieć cały wieczór bo nie mam tyle czasu. 😉

Będziesz siedzieć i czekać na Leżaka. Więc skocz do Żabki po papierosy zapal sobie i czekaj na Leżaka, do rana 😅👋

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Męczące są te baby. Dobrze, że nie otaczam się realnie takimi osobami, bo bym też zwariowała 😅Mieć tylko to forum, żadnych pasji, życia i pracy 🤨😎

W ogóle śmieszy mnie, że „wyzywają” mnie tu od starych bab, jakby to była jakaś obelga, kto ma jaki pesel. A z tego co się orientuję jestem młodsza od swoich hejter, ale to tam szczegół… ach, czuję się odświeżona, ale dziś bez make up. Trzeba dać skórze pooddychać. Zaaplikowałam taki super żel odświeżający na buźkę, niezwykle koi 🌹

Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał:

W ogóle śmieszy mnie, że „wyzywają” mnie tu od starych bab, jakby to była jakaś obelga, kto ma jaki pesel. A z tego co się orientuję jestem młodsza od swoich hejter, ale to tam szczegół… ach, czuję się odświeżona, ale dziś bez make up. Trzeba dać skórze pooddychać. Zaaplikowałam taki super żel odświeżający na buźkę, niezwykle koi 🌹

Przecież jesteś młodsza od nich 😁

1 minutę temu, Get Out napisał:

A ja lubię takie oazy spokoju jak Elka, bo nie wzbudzają instynktów morderczych. 😊

Ostatnio to chyba dość słaba ze mnie oaza. 😅

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Przecież jesteś młodsza od nich 😁

Widocznie one mają jakiś kompleks na tym punkcie. 

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

siedź nawet do rana

tylko co godzinę podkreślaj , ze już idziesz bo mąż czeka 😉 

16 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Myślenie nie jest twoją mocną stroną, więc z łaski swojej przykład z ciebie żaden. Do której masz dyżur na forum? 🤦

Najbystrzejsza na forum się odezwała. Były jakieś ambony na urlopie, czy generalnie nuda?

• Like 1

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Będziesz siedzieć i czekać na Leżaka. Więc skocz do Żabki po papierosy zapal sobie i czekaj na Leżaka, do rana 😅👋

🖕🏻

Ostatnio to chyba dość słaba ze mnie oaza. 😅

Co Ty natury nie zmienisz tak z dnia na dzień, a sporadycznie to nawet jezusek potrafił się odpalić. 😁

2 minuty temu, Myrtle Gordon napisał:

🍂🌹🍂🌹

myslalam ze te liscie to faki.

glupio mi teraz, jestem hejterem, co zrobie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się