Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyy pytanie mam

dobre, jestem nieasertywna a moje zdolności

Polecane posty

Gość yyy pytanie mam

interpersonalne pozostawiają wiele do życzenia - pisze to żeby uniknąć czytania wynurzeń na ten temat... ale właśnie z tego powodu potrzebuję Waszej rady pozanałam faceta w necie, fajnie się pisało - ale b. krótko i bez flirtowania, zaproponował spotkanie - poszłam. Kulturalny wieczór, koleś w gruncie rzeczy miły i naprawdę intelignetny - nie w moim typie, ale jako znajomy - w porządku, nie mam powodu być dla niego niemiła ale - jest pewne ale - koleś już podczas tego spotkanie wykazywał zdecydowanie zbyt dużą chęć do spoufalania się, na dowidzenia jakies głaskanie mnie po twarzy i inne takie bzdury :/ nie podobało mi się to teraz wypisuje do mnie smsy w których np. nazywa mnie swoją "miłą" i generalnie pisze jakbyś przynajmniej chodzili na randki jak dać mu znać, że przegina nie obrażając go lub nie zniechęcając zupełnie do mnie?

Gość ldldkakaoo
A czemu nie chcesz go zniechęcić do siebie? Masz wobec niego jakieś plany? Spodobał ci się? - Nie. Na co liczysz, na przyjaźń? Nie ma takiego układu z facetem z neta, który szuka romansu. Napisz mu wyraźnie, że nic z tego nie będzie, możecie być znajomymi - choć to się tak mówi, facet nie będzie zainteresowany ciągnięciem tej relacji w takiej formie i pogódź się z tym.

Gość yyy pytanie mam
hm... sama nie wiem czego od niego chcę barkuje mi ostatnio przyjaciół, znajomych poza tym nie oceniam ludzi tak szybko - nie skreśliłam go zupełnie - bo jak napisalam jest miły, b. intelignetny i nieźle nam się gada ale nie mam najmniejszej ochoty na spoufalanie się on nie twierdził ze szuka romansu - tylko przyjaciółki :O

Gość yyy pytanie mam
:(

Gość ot naiwna...

Gość yyy pytanie mam
naiwna? a moze sa jakies inteligentne sposoby zeby kolesia nieco "ochłodzić' ale jednoczesnie nie sprawiac mu przykrosci i nie mowic "spadaj"?