Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym sądzicie

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość co o tym sądzicie

Gdy kobieta bardzo pragnie dziecka, robi się coraz starsza, a z różnych powodów nie ma partnera i nie chce mieć. I decyduje się na samotne macierzyństwo - z wyboru. Robi krzywdę temu dziecku, które zamierza wychowywać sama? Czy to dobra decyzja, bo niedługo może być za stara na dziecko i nigdy go nie będzie miała? Zapraszam do dyskusji :)

,mysle ze nie robi dziecku krzywdy. Nie dawno powiedziałam że załuje że mam faceta, gdybym mogła cofnąć czas to zrobiłabym sobie dziecko i wychowałambym je sama. Faceci to kule u nogi.

Gość co o tym sądzicie
hehe, sądzę dokładnie tak samo :) ale ciekawa jestem, czy brak ojca w jakimś stopniu może wpłynąć negatywnie na dziecko?

Gość uuuuuuuuppppppppppppp

Gość metexa
jeżeli będzie otoczone miłością i w otoczeniu znajdą sie męskie wzorce typu dziadek,wujek itp nie powinno byc kłopotów.przyzwoitośc każe jednak dawcę nasienia poinformowac o planach prokreacyjnych

Gość mała ruda 150cm
Robi krzywdę dziecku. Niech sobie lepiej kota czy psa kupi.:o

Gość tamarrona_ona
A ja nie wiem czy to taki dobry pomysl. Mam nadzieje, ze nie zostane zjechana za moherowskie poglady, ale u mnie w rodzinie jest kuzynka co samotnie wychowuje synka i szczerze mowiac ja to strasznie wykancza. Oczywiscie ona bardzo kocha swe dziecko, ale musi robic dla niego zarowno za matke i ojca. dziecko jest nadpobudliwe, owszem ma dziadka (ojca tej dziewczyny), wujka (jej brata), ale to tylko namiastka. Brat dziewczyny ma swoje zycie i wpada sporadycznie, a dziadek to tak troche od swieta bo juz jest schorowany i nie ma sily na dluzzsze przebywanie. Dzieciak niedawno poszedl do szkoly i nieraz kuzynka sie zalila ze boli ja widok zatroskanych rodzicow (obojga), ktorzy widac ze oboje troszcza sie imkochaja swoje dzieci a ona czuje sie jakby taka gorsza bo jest sama (ojciec malego sie ulotnil i wogole nie przejmuje sie dzieckiem). Poza tym dochodza do tego problemy z poznawaniem plci przeciwnej. Faceci jak sie dowiaduja, ze ona ma juz synka to sie szybko ulatniaja. Do tego maly niedawno poszedl do szkoly i coraz bardziej woli towarzystwo kolegow niz swojej mamy. Takze ona pozosraje troche taka samotna. Dlatego mysle, ze warto sie zastanowic zanim swiadomie sie zdecyduje na samotne macierzynstwo.