Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bzz

cholernie zle sie czuje! mam juz dosc

Polecane posty

nie wiem co mi jest od jakiegos czasu :(, moze wymienie wszystkie objawy, bedzie szybciej i ktos mi cos poradzi. no wiec ostatnio mam wszystko na raz: - cykl miesiaczkowy 32 dni, krwawienie 4 dni. (zawsze mam 28-29 dni i okres minimum 6 dni), - ospalosc, - oslabienie, - bole zoladka, - nudnosci (bez wymiotow), -jakies dziwne trzesawki (podejrzewam ze coraz czestrze spadki cuku, - bole glowy (codziennie), - zmniejszony apetyt, - strasznie smierdzacy pot :/ poprostu od razu po wyjsciu z wanny czuje smierdzacy pot pod pachami. - pobolewanie jajnikow, - itd :( co to moze byc? dodam ze ostatnio bralam przez 2 miesiace tertacykline na tradzik, skonczyl mi sie antybiotyk i znowu zaczely wychodzic, tradzik ropowiczy. czuje sie strasznie :( mam to raczej bagatelizuje, z reszta nie chce jej zameczac moim samopoczuciem.. prosze o jakies rady. moze badanie krwi?

Gość idź jak najszybciej do lekarza
badania krwi też sobie zrób!

Gość kolorowa***
Zrób sobie badanie krwi i moczu - taki standard. Do gina też nie zaszkodzi sie wybrać. Skoro jestes po kuracji antybiotykiem i nie brałaś osłonowo środków przeciwgrzybicznych, to warto zobaczyć co to tam "w środku" sie dzieje, albo przynajmniej pogadac o tych zmianach. Gdybys była moją córką, to pewnie bym Cie do tego lekarza zagoniła :) Pozdr.

ale co mam mu powiedziec :( pomysli ze jestem jakas nawiedzona i wymyslam sobie choroby. mam nadzieje ze to nie ciaza bo dostalam okres ale byl troche dziwny

kurde chyba bede udawac przed mama jeszcze bardziej slaba niz jestem bo ona to taka "twarda babka" i raz na 5 lat jest u lekarza. moze sie troche przejmie zanosi mi sie na placz

Gość kolorowa***
Co Cię obchodzi co kto sobie o Tobie pomysli. My musimy sami o swoje zdrowie dbać - w Australii np. badanie tomograficzne całego ciała w odstępach 5mm jest obowiązkowe!!!! U nas to pieśń przyszłości i nie wiem czy kolejne pokolenie tego doczeka. Nie jesteś nawiedzona, masz problemy ze zdrowiem i idziesz do lekarza. To chyba normalne.

Gość kolorowa***
Raz na 5 lat, to stanowczo za mało... Profilaktyka jest najwazniejsza. Idź do lekarza i dokładnie tak jak nam wszystko po kolei powiedz.

Gość może to KANDYDOZA
GRZYBICE CANDIDA Zaburzenia ze strony przewodu pokarmowego w KANDYDOZIE rozdrażnienie z równoczesną chęcią jedzenia słodkich rzeczy, niedowaga lub nadwaga, spękane usta i biały nalot na języku, nieprzyjemny zapach z ust, zapalenie czerwieni wargowej, suchość w ustach i gardle, metaliczny smak w ustach, nietolerancje i alergie pokarmowe, wrzodziejące zapalenie jelita grubego, zaparcia lub biegunki, nieokreślone bóle brzucha, burczenie, przelewanie, gazy jelitowe, trudności w trawieniu składników pokarmowych, zgaga, swędzenie i pieczenie w okolicy odbytu, śluzowate stolce, żylaki odbytu, nadwrażliwość i nietolerancja: mleka, glutenu pszenicy i żyta. WIĘCEJ TU: http://www.zdrowie.klips.org/grzybice%20cand ida.htm

Gość kolorowa***
I nie bucz :) Trzymam kciuki

co do tej kazdydozy, to juz gadalam z mama i idziemy niedlugo do lekarza. a objawy z wyzej wymienionych no to mam rozdrażnienie z równoczesną chęcią jedzenia słodkich rzeczy, spękane usta i biały nalot na języku, zapalenie czerwieni wargowej, ostatnio mialam czerwone usta strasznie metaliczny smak w ustach, nietolerancje i alergie pokarmowe, nieokreślone bóle brzucha, mniejsza z tym, pojde do lekarza. dzieki wszystkim za odpowiedzi