labudka82 0 Napisano Marzec 8, 2008 Mam ślicznego dzieciaczka 2 i 5roku ale od 10 mies. staramy się o rodzeństwo i nic. Piszcie ile zwlekałyście z podjęciem decyzji o następnym dziecku i ile czekałyście na ciążę.W pierwszą ciążę zaszłam po 3 mies.starań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A_B 0 Napisano Marzec 8, 2008 Ja już bym chciała starać się o drugie. Mam synka który ma 3,5 roku. Niestety obecnie przebywamy w UK, tylko mąż pracuje ja siedzę z dzieckiem w domu i ... jest ciężko. Pod koniec wakacji wracmy do Polski, dziecko pojdzie do przedszkola a my poszukamy pracy na miejscu (sadze ze nie bedzie duzego problemu). Jedyny minus calej naszej sytuacji to niestety sprawy na które nie mamy wpływu ... sprawy państwowe (sądowe) przez które nie możemy zacząć budować domu, a zatem będziemy przez najbliższy czas mieszkać u moich rodziców. Mam nadzieję że za 2 lub 3 lata zaczniemy się starać o maleństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach