Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggfdf

Czy mój facet jest gejem?

Polecane posty

Gość gggfdf

Pracujemy razem. Zauważyłam, że zaczepiają go mężczyźni homoseksualni. Piszą maile pod pretekstem "czegoś tam" i zagadują, ostatnio przyszedł jeden by pokazać się właśnie Jemu w nowym sweterku :) śmiesznie to brzmi ale ja mam dylemat, ponieważ mój facet pomimo moich alarmów odpisuje na maile i utrzymuje kontakty. Co gorsze, Ja...nie chce jeszcze z nim sypiać, jest za wcześnie,jesteśmy półtora roku ale ja chce jeszcze poczekać, dużo by gadać:) w każdym razie On powiedział cos takiego " nie wiem czy wytrzymam i czy poczekam, jestem TYLKO facetem i mam pożądanie, a co chcesz czekać do ślubu? " nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć do tego od jakiegoś czasu olewa mnie zupełnie, nie ufam mu już nawet nie wiem czy go kocham zwątpiłam...jest ode mnie młodszy ja mam 23 lata on 20...

Gość gggfdf
dodam tylko, że ma niewielkie doświadczenia łóżkowe tak przynajmniej twierdzi

Gość nie wiem no nie iwem
jak gadal tak to pewnie nie jest, jak chcial seksu z toba, gdyby z ochota przyklasnal twojej propozycji to by bylo podejrzane, bo 1. mialby dziewczyne i parawanik (jak kamel z niezgoda) 2. nie musialby sie zmuszac z toba do seksu, , no nie wiem, tak mi sie wydaje, ze gej to seksu z kobietami nie lubi, a ze utrzymuje kontakty z gejami, to co? myslisz ze kazdy facet hetero jest homofobem? chyba s ajacys normalni co nie sa.

Gość kaśśś
matko jedyna kazalas facetowi czekac poltora roku z seksem :| i tak dlugo z toba wytrzymal.... a dlaczego nie chcesz jesli moge wiedziec?

taaa bo jak nie chcesz uprawiać sexu z facetem to on na pewno poleci na pierwszego zainteresowanego nim innego faceta :D a nie wpadłaś na pomysł, że może mieć pełno \"koleżanek\"

Gość gggfdf
chce czekać ponieważ on ciągle daje mi powody do watpliwosci czy jest właśnie Tym, nie jestem go pewna, zreszta po co sie śpieszyc zawsze mozna to zrobic a ja nie jestem jeszcze gotowa mysle ze jesli facet kocha to rok dwa czy 10 nie robi roznicy bo kocha mnie a nie cos innego:) widze jak patrzy na inne kobiety, mowi ze kocha ale jest coraz bardziej obojetny oczywiscie nie twierdze, że jesli faceci sie nim interesuja to on tez jest homo ale...jest ale, jemu odpowiada to ze oni go podrywają ...jest dość apetycznym facetem i nie dziwie sie że sprawia pozory :) geja...co gorsze On zwyzywal mnie od najgorszych na necie podszywajac sie pod kogos innego(szczeniackie zachowanie) tyle razy rozstawalam sie z nim ale on ciagle przychodzi placze i obiecuje przeprasza ehhh jaka ja głupia jestem

Gość pomarańczowy persona non grata
jakżebyż inaczej :) niezła ściema ze sweterkiem, ale ogólnie ok - niech będzie :D masz więc dziewczynko podwójnego pecha: pracujesz w tej samej firmie ze swoim chłopcem oraz z gejami... którzy mają (?) na niego chrapkę... a może spróbuj och nawrócić? lubisz się kochać od tyłu i pięterko wyżej?

Gość Inżynier z Petrobudowy
Półtora roku bez seksu to _NIE JEST_ zdrowy związek. Sprawdzanie jego zaangażowania też ma swoje granice. PRzestaje się Tobą interesować? Szczerze mówiąc, chyba sama jesteś sobie winna..

Autorko. Śmiem stwierdzić że masz problemy emocjonalne i manie paranoidalną... 1,5 roku kazać czekać facetowi mając sama 23 lat... Kurna ty nie masz żadnych potrzeb? Ja na miejscu twojego faceta też chyba zmieniłabym orientacje :D:D Haha

:D święta racja :D

nie jest gejem - ale połowę wolnych dziewuch w mieście już zerżnął przez tę Twoją wstrzemieżliwość :(

Gość To musi być prowokacja
Nie uwierzę w nic innego :-(

Gość ramtam tam tam
jeśki chcesz go doprowadzić do chorób jąder to rób tak dalej dziewczyno mężczyźni naprawdę potrzebują sexu...

Gość ramtam tam tam
jeśki chcesz go doprowadzić do chorób jąder to rób tak dalej dziewczyno mężczyźni naprawdę potrzebują sexu...

Gość taki jeden...
To nie musi być prowokacja.. Są takie pojebane dziewczyny. Byłem kiedyś prawie przez 4 lata w związku bez seksu. Ba... z jej strony nie było nawet za dużo zwykłej czułości. A ja głupi ją kochałem... Pffff, jak ja się cieszę, że ten obłęd się skończył.

"a ja nie jestem jeszcze gotowa mysle ze jesli facet kocha to rok dwa czy 10 nie robi roznicy bo kocha mnie a nie cos innego " POWODZENIA w 10 letnim celibacie :classic_cool: Facet na pewno będzie na ciebie czekał (nie rób z siebie świętej która nie ma ochoty zaszaleć w łóżku:O) "widze jak patrzy na inne kobiety, mowi ze kocha ale jest coraz bardziej obojetny" - A co ma robić? CHce mu sie seksu. Od ciebie go nie dostaje. Dostanie od innej :P:P

Gość autopsjaxxx
Hej dajcie spokoj dziewczynie! Ja jestem w zwiazku 5 letnim a moj facet czekal prawie 2 lata nim sie do niego przekonalam a jak zaczelismy byc razem to ja mialam 22 on 23 i jakos nic sie strasznego nie stalo. On poczekal az ja bylam gotowa i tyle . Byl petting i wszystko inne oprocz sexu oczywiscie . Wiec autorko nie bierz tak bardzo do serca ani ich wypowiedzi ani moich . Kazda sytuacja jest inna. Pozdrawiam

Gość jak to jetsse kochac
czemu tak wszyscy jada po niej, z esie nie kocha ze swoim facetem? to chyba indywidualna sprawa:O pewnie jest dziewica, z etak dlugo czeka, ale to jej sprawa.

Gość Inzynier z Petrobudowy
Ja np nie mam intencji po niej "jechac", ale po prostu jej uswiadomic ze byc moze sama jest zrodlem problemu o ktorym pisze. Zreszta, jesli i tak sie z nim nie kocha, nie powinno jej robic specjalnej roznicy, czy jej "facet" jest gejem, czy nie, prawda?

Gość ofe rma
geje sa smieszni, w takim pozytywnym znaczeniu. dopóki nie robi się z tego polityki i nie zaczynają wyskakiwać z idiotycznymi żądaniami rozmaitych przywilejów to są naprawdę spoko. przynajmniej ci których ja poznałem.

Gość laski sa strasznie glupie
kolesie maja swoje potrzeby rozumiesz to?! nie mowie zeby dawac tyłka na 1szej randce ale on czeka juz poltora roku i nie wie ile ma czekac jeszcze i co myslisz ze konia sobie non stop bedzie walil???

Gość jkhk
a co wy ja tak jedziecie?? laskasie szanuje i tyle co leczycie kompleksy dupodajki??