amelusia 0 Napisano Marzec 8, 2008 Witam. Czy zawsze jest 14 dni po owulacji miesiączka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawsze jest 14 Napisano Marzec 8, 2008 tylko problem w tym, że trudno jest na 100% upewnić się, że owulacja już była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelusia 0 Napisano Marzec 8, 2008 Witam. No tak ja akurat wiem, bo mam monitorowany cykl. A czy jest możliwe aby bez objawów ciążowych być jednak w ciąży??? Dziś mija mój dzień, kiedy powinnam dostać ale nie dostałam a objawów przed zbliżającą się tez nie mam. Jedyne co to bolą mnie piersi ale one zawsze bolały. A w zeszłym tygodniu bolał mnie jajnik lewy. A owulacja była na prawym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelusia 0 Napisano Marzec 8, 2008 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy monitorowany cykl Napisano Marzec 8, 2008 daje stuprocentową pewność, ze to była "pełna" owulacja? nie wiem - organizm to nie mechanizm czy tu można powiedzieć, że coś jest na pewno? piszą też, że zdarzają się rzadko 2 jajeczkowania w jednym cyklu a nawet jajeczkowanie w trakcie juz kilkumiesięcznej ciąży to co tu jest pewnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawsze jest 14 Napisano Marzec 8, 2008 Dziewczyno, cierpliwości . Dzidziuś się pojawi. Jak nie teraz to miesiąc póxniej. Daj mu czas i spokój :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach