Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

ale sie nawaliłem browarem, dziś z braku kobiety.,....

Polecane posty

UUU, lewo pisze, 7 piw mocnuych robi swoje..piojedzilem tyroche po miescie dis..oczywiscie ladnie cieplo wiec wyszly parki.. wiec dola zlaap;em, kupilem pare browarow mocnych..i pije a inni wtym czasie uprawiaja seks z ze swoimi ,,poloweczkami\'\' eh zycie zycie...

Gość kaśśś
zycie... podajmy sobie reke.. ja co prawda wolna tylko teoretycznie...ale jakos niespecjalnie sie czuje "sama" w takie swieto ;/

Gość obsession202
wujek! pociesz się, ze nie wszyscy uprawiają seks ze swoimi połoweczkami... niektorzy z połóweczkami innych a jeszcze inni sie kłócą :D

Gość kaśśś
a no pije :D jakos trzeba smutek zabic... tylko mam dziwne wrazenie, ze to nic nie pomaga ;)

no to hatchun zdrowko zdrowko, z amilosc , ktora najwyrazniej nas nie chce, jesli o mnie chodzi to Rycerza pije.. mocne i niekomercyjne :P:P jeszcze mam 3 warszawiaki MOCNE (7%)

Gość kaśśś
tylko mam problem zaraz nie bedzie co pic ;/ :D

ja co dzien nie moge niesttey bo n a uczelnie jezdze i pracuje jako kierowca.. a za kolkiem nie pie i na kacu nie jezdze.. w sobote mam wolne to chleje.. wolabym isc zkobieta n a spacer a potem wspolna goraca noc..ale co zamaist tego zimne piwo

Gość kaśśś
haha na moim zadupiu i okolicach nie ma monopolowego...musialabym ruszyc tylek na drugi koniec miasta a z tym moze byc problem :D Poszukam mojego szczescia na dzisiejszy wieczor w barku...moze jeszcze sie znajdzie cos ;)

Gość ona 76
ale z ciebie nudziaż... gdby cię teraz jakaś świetna laska widziała to i tak by cię nie chciała.. a jak jutro ją spotkasz to jej bedziesz mógł powiedzieć jakim jesteś świetnym gościem i co robisz w wolnych chwilach:) ps. tez siedze sama i nie placze:) ten moj woli dzisiaj kolegow

akurat dzis wyjatkowo nie zwiedzam nowych miejsc,... takto kocham podrozowac a pije jak nie mam kasy na benzyne akurat....co tu jest klepszego do roboty jak nawet w tym zasranym miescie sie nie ma pozradnych kolegow....dopiero z atydzien spotkam sie z przyjaciolmi...

za 15 zloty mozna sie neizle zaprawic piwkami..a zatankuj PB 98 za 15 zl..i porownaj..gdzie zajedziesz

Gość kaśśś
popieram dziewczyny ostatnio sa rozpieszczonymi duzymi dziecmi :P ale ja uwazam ze moze byc przykro gdy facet zapomni zyczen zlozyc :P

Gość kaśśś
uf troche mi to zajelo ale jestem :D i mam :D:D dziekuje Ci slicznie :) a ty nadal pijesz ?:)

:):):) dołączę się radośnie do dzisiejszego chlania Pozdrawiam wszystkich mocno pijących

Gość kaśśś
witamy w gronie zapijajacych smutki ;) co zapijasz? albo opijasz ;)

Gość monice
zdrowie Wasze wiśniową naleweczką..

A nic, nudzę się wraz z butelką martini :) Troszkę mi wieczór nie wypalił a mój optymizm nie pozwala mi się dołować pierdołami więc chleję na wesolutko Miło mi się dołączyć:):):)

Gość kaśśś
i prawidlowo ;) Ja wypilam pare drinkow i tradycyjnie gdy cos mnie meczy...polaly sie lzy ;) Jedyne co czlowieka moze doproadzic do normalnosci to przyjaciel...on nigdy nie zawodzi.To takie moj wniosek do jakiego wlasnie doszlam ;)

Gość ja z moim chodze za rączkę
po ulicy. A dziś mam ochote też upić się w samotności. Sama nie wiem dlaczego .. Chyba nic mnie już w życiu nie cieszy.. :(

dokladnie wypijmy zebysmy byly szczesliwe :D taki jakis dzien...niby swieto,wszystko ok...powinnam sie cieszyc...a musialam wszystko spierniczyc...nie pierwszy raz zycie daje nam po dupie ;)

Gość ona bardzo nawalona
A ja wlasnie wrocilam z kolacji z tancami i czymns tam jeszcze, literki lataja, upita jestem i chgoc mialam powodzenie to plakac mi sie chce za moim ukochanym ktorego zobacze dopiero rano bo pracuje. kocham cie najdrozzszy wracaj, bo cie kocham.

hahaha, pocieszające jest to, że zawsze może być gorzej Nie martw się, jak potrafiłaś popsuć to i naprawić potrafisz:)