Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gorzka Prawda

Mamy piękny poranek może kawa?!?

Polecane posty

dobra, idę zaatakować pierwsze okno :) nie wyjeść całego ciasta proszę (wymwne spojrzenie na Julka) :P bo ja wrócę :classic_cool:

okruszki ? co kurde, proporcjonalnie do wagi rodzielacie ? :P pierwsze okno lśni (na północ patrzymy w okularach słonecznych) :D

zaczęłam od sypialni :P w piwnicy nie mam okien, mam pająki, ale ich nie myję :P no, bywam szybka ;)

skończyłam drugie, do trzeciego mam kiepski dostęp i będę się musiała powyginać, potem kuchnia i malutkie w łazience :) ciekawe ile to kalorii spalonych i ile ciasta w związku z tym mogę zjeść :D Ale gdzie ciasto ? gdzie Julek ? halo !!!!

dziękuje, pyszne te ciasto, od razu poprawa humorku gwarantowana. :)

dziękuję :) ale coś mi się widzi, że talerz z ciastem rąbnął Julek i zaszył się pod stołem ;) idę myć trzecie okno ;)

jak mana imie? Wiec tak calkiem sama nie zostalas niestety nasze panstwo nie jest wstanie nam za wiele zapewnic wiec wyjazdy sa potrzebne a pomysl o tym ze on niedlugo wroci i bedzie wam sie lepiej zylo napewno troche lepiej sie poczujesz:)

Córeczka ma na imię Natalka. Masz rację, zę będzie nam się żyło lepiej. Tylko kiedy to nastapi :( Jeszcze kilka dobrych miesięcy a ja juz nie mam siły, coraz mniej, coraz smutniej :(