Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana bloną

pomozcie cos jest ze mna nie tak...

Polecane posty

Gość zalamana bloną

Niedawno odbylam pierwszy stosunek z moim chlopakiem.Mam 25lat.Troche bolalo ale nie pojawila sie nawet kropla krwi.Miedzy malymi wargami mam rozowa blone z dziurka przy brzegu.Facet byl we mnie ale obserwujac siebie nie wiem czy doszlo do przerwania blony(jakas dziwna sytuacja)Wydawalo mi sie wczesniej,ze po stosunku miedzy malymi wargami nie ma nic...a u mnie jest inaczej.Blagam pomozcie...

Gość taka prawda ona
chyba iał cienkiego.. a uzywaliscie prezerwatywy?

Gość fghjgjhkbnn
trzeba bylo sie nie jebac

Gość asiiiiiiiiia
na takie głupie komentarze jak moj poprzednik wystawial nawet nie zwracaj uwagi , bo moglby to napsiac do 15 letniej dziewczyny a nie dojrzalej kobiety. Czy twoj mezszczyzna mial okazałego penisa, bo jesli miall małego mozliwe ze nie doszlo do przebicia. a po drugie u kazden kobiety przebicie blony wyglada inaczej, u jednej jest krwi bardzo duzo u drugiej malutko a u trzeciej nic. mysle ze nie masz czym sie martwic, jesli teraz nie zostala Twoja błona przebita to nastepnym razem zostanie. pozdrawiam.

Gość moze przy drugim stosunku
bedzie wieksze krwawienie ja przy drugim stosunku mialam jeszcze niewielkie krwawienie a pozniej juz nic

Gość fghjgjhkbnn
trzeba sie bylo nie pierdolic

Gość xxxxxxyyyyyyyyyyyxxxxxxx
zrob mostek i strzel sobie z dupy w leb

czasami błona nie pęka szczególnie jak jest gruba a kobieta podczas masturbacji ja rozciągnie Masz 25 lat to duże \"doświadczenie z pipką\" wic sie nie dziw może partner też miał cieńszego i delikatnie wchodził ,bo mu powiedziałas żeby uważał.