Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otrebuska

CZY MOZNA JESC W DUZYCH ILOSCIACH NA DIECIE

Polecane posty

Gość otrebuska

otreby???uwielbniam otreby dodaje ich bardzo duzo do jogurtow,mleka,salatek itd.. dziennie idzie cala paczka,, jestem na diecie i czy otreby nie zaszkodza nie zachamuja mojej diety???

Gość poooodnoszeee

Gość a ja myslę...
wode

Gość a mozna
gotowac otręby? czy powinno sie je jesc tylko na surowo?

Gość nunca0
NIE MOZNA JESC PACZKI OTRAB DZIENNIE!! To najprotszy sposob do anemii!! Otreby przelatuja przez jelita i powoduja zanik kosmykow jelitowych przez ktore wchlaniane sa skladniki odzywcze z pozywienia. 2 lyzki dziennie to optymalna ilsoc.

Gość nie przesadzaj 2 lyzki
szklanke dzinnie bedzie ok

Gość nunca0
jestes nienormalna. Jedz szklande otrab przez 2,3 miesiace i masz anemie na bank

Gość jem odkad pamietam
nie przesadzaj anemiczko. nie wszyscy sa jednakowi :P

Gość NAPIALKA
ale nie tyje sie po nich wiec mozna sie napychac:)

Gość naprawde otreby nie tucza
?????????

Gość a kto powiedział
ze sie nie tyje? Wszystko w nadmiarze tuczy. Nie rozumiem jak ktoś mówi, że jakis produkt nie tuczy. Nie tuczy tylko woda i tym podobne napoje! Zapamietaj to sobie

Gość NAPIALKA
ale czytalam ,ze otreby nie tucza bo nie sa wchlaniane do naszego organizmu,tylko sa jak ''szczotka''ktora sprzata w jelitach:)

Gość pooodnosze

Gość he he śmieszna
twoje rozumowanie jest takie: zjem 200 g otrąb (ponad 700 kcal) a jak będę zliczać kalorie dziennego jedzenia to policze 0, bo to szczotka przecież :) Nie ma tak dobrze, doucz się dziecko

Gość 0alona0
ogorki kiszone ;]

Gość otrebuska
akurat otreby ktore ja kupuje maja 150kcl w 100gramach

Gość to żryj ile wlezie
to było do NAPIALKA

Gość SHOCKmeSHOCK
Powiem tak...gdyby dziewczyna zadala to samo pytanie gdzies na zachodzie,zostaloby normalnie odebrane -dla chetnych odpowiadac-odpowiedz na temat jak na tacy gotowe a dla niezainteresowanych-zostalby temat zignorowany i niekomentowany hamsko i bezczelnie...co do niektórych...nauczcie sie troche poszanowania do innych czyis pogladów ,kultury,wiecej zyczliwosci-mniej zawisci,zazdrosci,zarozumialosci,jadu w jezorze-wszedzie wstyd i wioche robiac czy to w UK,na ulicach,imprezie glupio komentujac glosno czyjs styl typu ,, Booooooze ,co to bylo,, takie zakompleksione kury które maja zawsze niezaprzeczalna racje, wyrozumiale,religijne-kiedy tylko wyjda z za konfesjonalu juz klnal,zlezyczal pierwszej napotkanej na drodze kobiecie tylko dlatego ze nosi kozaki 8 cm wyzsze niz srednia norma obcasów w kraju.Nie udawajcie wreszcie dobrych przyjaciólek,przykladnych zon,zarozumialych-wzór-do-nasladowania matek,expertek przesuwajacych po kontach kazdego nowego pracownika,optymistek które gdy tylko wstanal - meczal najlepsza swa kolezanke jak to swiat jej nie kocha i ze nie jest slawna modelka a przeciez trzeba sie cieszyc ze jestesmy zdrowi,nie jestesmy sami-mi wystarczy moja swinka morska która budzi mnie co rano :D.A jesli chcecie byc wredne -BADZCIE...nie udawajcie bo to FALSZ,A TO ZAWSZE IDZIE W DWIE STRONY- HAMSTWO ZA HAMSTWO takze swiat sie odwraca od takich ludzi...zawsze przeciez sa czaty,rozrywka,sex i utopione smutki w szklance wódki.