Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halabardnik

Proszę Panie o szczere odpowiedzi

Polecane posty

Gość halabardnik

Wiem, że zaraz się posypie na mnie lawina kamieni... Ale mimo wszystko liczę na to, że jednak uda mi się uzyskać trochę szczerych opinii. Otóż, jesienią skończę 27 lat. Jestem z natury nieśmiały, mam kompleksy. Do tej pory nigdy nie byłem w żadnym związku. Mając lat 20, zapragnąłem pozbyć się ciężaru, jakim było dla mnie poczucie bycia prawiczkiem. Wybrałem się więc do agencji i tam przeżyłem swój pierwszy raz. Od tamtej pory co jakiś czas spotykam się z "agentkami". Ostatnio wykonałem szereg badań, z których wynika, że nie zaraziłem się żadną chorobą weneryczną. Mam do Was, drogie Kobiety, takie oto pytanie: Czy potrafiłybyście zaakceptować taką przeszłość seksualną? Piszę 'przeszłość', bo mam zbyt słabą psychikę i zbyt duży szacunek do Kobiet, by dopuścić się zdrady. Gdybym więc poznał kobietę, która byłaby skłonna się ze mną związać, zaprzestałbym kontaktów z 'agentkami'. Co Wy na to, miłe Panie? Jak byście się odniosły do mojej sytuacji?

Gość halabardnik
obecnie podrywam maszynistów pkp ostentacyjnie ocierając penisem się o ich lokomotywy :classic_cool:

Gość fghjgjhkbnn
gdybym sie dowiedziala, wyjebalabym cie na zbity pysk

Gość z twojej wypowiedzi wynika
ze juz az 7 lat chodzisz do agencji !!! przykro mi to mowic ale cos z toba nie tak !!!!! ja rozumiem jak facet nie ma kobiety rok czy 2 lata i czasem skorzysta z platnego sexu bo woli zaplacic za to niz spotykac sie z jakas dziewczyna tylko na sex i ja wykorzystac ale cały czas chodzic do agencji zamiast próbowac kogos poznac ????

Gość halabardnik
Nigdy nie byłem dobry w podrywaniu kobiet i jakiekolwiek próby zawsze kończyły się niepowodzeniami. Chyba po prostu nie jestem typem, który podoba się kobietom.

Gość halabardnik
Za to mam szalone wprost powodzenie u starych wąsatych taksówkarzy, którzy często wciągają mnie na tylne siedzenie swoich gablot

Gość mariaa 35
ja bym to zaakceptowala byle bys tego nie robil bedac ze mna. nie popelniles przeciez zadnego przestepstwa.sa przeciez laski ktore sie puszczaja z kazdym a pozniej ojca szukaja tak jak aneta krawczyk. debilnymi komentarzami sie nie przejmuj. ci co je pisza udowadniaja tym ze sa poprapancami i zbokami

Gość iwa12395
To przeżuć sie na facetów może oni cię zaakceptują.

Mnie by przeszkadzała Twoja przeszłość, nie uwierzyłabym, że nie byłbyś w satnie mnie zdradzić i mam zbyt wiele kompleksów, dlatego bałabym sie porównanań z, bądź co bądź profesjonalistakami:-)Tak wię zdecydowanie nie związałabym sie z Tobą.

Gość halabardnik
mariaa 35, cieszę się że są jeszcze takie kobiety jak Ty :)

Gość halabardnik
HaPo, ale przeszkadzałby Ci sam fakt, że te dziewczyny to profesjonalistki czy ogólnie fakt, że mam za sobą kontakty z pewną liczbą kobiet?

Gość jhgklhw
a ty zwiazalbys sie z kurwa?

Gość halabardnik
A tu Cię zaskoczę... Zanim jeszcze zacząłem odwiedzać agencje, podkochiwałem się w jednej dziewczynie która stała na ulicy niedaleko mojego miejsca zamieszkania... Często ją widywałem wracając wieczorem do domu. Któregoś razu zdobyłem się na odwagę i zaprosiłem ją na kawę - tak po prostu, nie będąc wcześniej jej klientem. Odmówiła.

Gość halabardnik
To może teraz zadam inne pytanie: Czy według Was gorszym wyborem jest korzystanie z usług dziewczyn z agencji niż pozostanie starym prawiczkiem?

Gość ijuz
ale chodzenie do agencji uzaleznia i nie wiem czy łatwo ci bedzie zrezygnowac z usług panienek

Gość dajcie mu spokoj ingnoranci
i idioci, koles nie mogl zdobyc zadnej panny, tak trudno to zrozumiec? brakowalo mu bliskosci, chpociazby sztucznej, normalnego wyzycia sie na tle sexualnym to chodzil do agentury! jakim trzeba byc kurrwa kretynem zeby nie pojac tego ze gdyby tylko znalazl sie w porzadanym tak przez niego zwiazku to by nawet nie czul potrzeby chodzenia na dziwki? debile :o

Mnie by to nie robiło różnicy. Przeszłość to przeszłość, a skoro będąc ze mną, nie chodziłbyś na dziwki, to o co chodzi?

Gość najlepiej zarwij jakas dziwke
bedziecie do siebie pasowali poderwij w koncu jakas kurwe i juz jej nie bedzie to napewno przeszkadzało

Gość eDDEEee
mnie by nie przeszkadzało, ale nie mów o tym na początku znajomości...

dla mnie by to nie przeszkadzalo,nie liczy sie przeszlosc a terazniejszosc i facet z ktorym sie spotykam aczkolwiek z uwagi ze jestem malo doswiadczona mialabym kompleksy z tytulu ze w agencji laski sa wycwiczone i jak nikt inny potrafia zaspokoic faceta ... bylabym zazdrosna hehe

Gość mnie by przeszkadzało
zwłasza jakbym zaczeła myslec o tych kobietach z agencji i zastanawiac sie ile ich było i takie tam

Nie przyznawaj się po prostu, kobiety strasznie tego nie lubią i działa to na nie jak płachta na byka. Jak spytają o przeszłość to powiedz że miałeś 2 średniej długości związki i tyle :) Ani słowa o agencjach !!! Kobiety też mają swoje za uszami więc też możesz trochę zaciemnić :)