Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgklhw

obwisłe cycki

Polecane posty

Gość kdjfkjskfskjfks
wiekszosc cyców jest obwislych te co stoja sa sztuczne:P ja lubie w miare duze i troche obwisle wlasnie;)

Gość jhgklhw
nie chce mi sie zyc:(:(:(

Gość tak jest sznsa
mi już też :o:O:O

Gość jhgklhw
w 50 tysiecznym :(

Gość nie przejmuj
sie, pewnie przesadzasz, nie ma idealow, a najwiekszy problem u Ciebie, to brak pewnosci siebie, a piersi z natury sa troche wiszace, tym bardziej jak masz c, glowa do gory, nastaw sie pozytywnie i zacznij poszukiwania fajnego faceta!

Gość a ja mam obwisłe małe b
25 lat i nie moge sie opędzić od facetów, lecą na mnie jak pszczoły do plastra miodu :D Liczy sie usmiech, wesołe usposobienie i zycie bez kompleksów. Powodzenia Ci zycze

Gość No pewnie że przesadza
gdyby każdy człowiek zaczął doszukiwać się w sobie samych wad to chyba nikt by nie wychodził na zewnątrz! Nakręcasz sie niepotrzebnie dziewczyno i tyle!

Gość jhgklhw
ale nawet jak spotkam faceta to co? mam mu kiedys powiedziec ze jestem dziewica? w tym wieku? ze nikt mnie nie kochał? ze nikt mnie nie chcial przytulic nawet? Chyba bym umarła z upokorzenia :/

Gość halabardnik
A nie pomyślałaś o tym, jakim prezentem dla wielkiej liczby facetów jest Twoje dziewictwo? To ogromny skarb... Niejeden chciałby być Twoim pierwszym...

Gość nie przejmuj
powiesz mu, ze jestes niesmiala i pewnie sam sie domysli, a mezczyzni, ktorzy powaznie traktuja kobiety, szanuja dziewice i pewnie facet jeszcze sie ucieszy!

Gość a ja mam obwisłe małe b
Poznaj sobie kogos na czacie i po sprawie.

Gość jhgklhw
no jakos nie widze kolejki, za to kolejki sa do podlych suk

Gość nie przejmuj
zeby je przeleciec, a nie z nimi byc na stale;-)

Gość sa twoje cycki obwisle czy
nic mu nie muw , nasmaruj sie jakas oliwka dla dzieci powiedz tylko zeby byl ostrozny a jak zapytadlaczego to powiedz ze jestes waska i juz jakis czas nikogo nie mialas .....to go jeszcze nazkreci zobaczysz ;-)

Gość tak jest sznsa
Jak facet widzi taka POZMULANĄ babke jak ty to myśli sobie że chora i nie rusza

Gość jhgklhw
ale jak odpowiednio nadstawia dupy i zajda w ciaze to sie niezle ustawiaja, zawsze tak bylo, jest i bedzie :(

Gość Ja bym ci doradzała
wizytę u psychologa. Męczysz sie z tym sama i co ci to daje? Jeszcze bardziej się dołujesz. Często człowiekowi samemu trudno sobie z tym poradzić wiec najlepiej poszukac pomocy u specjalisty. W końcu szkoda tracić życia na niepotrzebne zamartwianie się. :)

Gość nie przejmuj
tak, a pozniej sie nawzajem zdradzaja i siedza w tym bagnie:-P;-)

Gość Wiesz co zaczynasz
mnie troche denerwować! Najlepiej to się nad sobą użalać i narzekać jaki ten swiat jest okropny. A nie pomyślalas ze dlatego ciagle nie masz nikogo bo sprawiasz wrażenie takiej do ktorej "nie podchodź" i to nawet zupelnie nieświadomie? Wszystko zależy od naszego nastawienia! Jeśli masz problem to może się poradź kogoś kompetentnego bo tu na forum wiele ci nie doradzimy.

Gość jhgklhw
ale wszyscy fajni faceci w moim wieku sa juz dawno zajeci :(

Gość tak jest sznsa
D o K ł A d N i E Lubisz się użalać nad sobą i tyle ! Po prostu życie nie dało ci kopa w dupsko taka prawda

Gość Wiesz co zaczynasz
i wiem co mówię bo mialam przez dlugi czas podobnie. I wiem teraz, ze problem nie leżał na zewnątrz tylko wewnątrz mnie.

Gość Wiesz co zaczynasz
jak sobie sama z soba nie radzisz to skorzystaj z wizyty u psychologa. Mnie właśnie to pomoglo. Nie marnuj życia na niepotrzebne użalanie się!

Gość jhgklhw
ale ja nie twierdze ze mam wszystko ok, wiem ze to nie jest mormalne ze nie chce mi sie zyc :( ze nie mialam do tej pory nikogo itd, ale czy to jest powod zeby skakac ze szczescia? chyba nie :(

Gość ..aga...
na temacie zdrowia i urody jest opisany masaż który pomaga na obwisłe cycki..trzeba gruczoły pobudzic do pracy...naprawdę pomaga...ale u ciebie to nawet jak bedziesz miała sterczące to i tak trudno ci będzie o faceta z takim nastawieniem...kto lubi wiecznie niezadwolone i jęczące panienki....ja może nie jestem najpiekniejsza...fakt że cycki mam akurat ładne chociaz jestem po 30 stce....ale sam fakt że wiem że jestem sexowna wpływa na to że pewnie chodzę i pewnie wydzielam sporo feromonów..bo faceci często mnie podrywają..:)pomyśl o tym

Gość tak jest sznsa
to jest powód żeby ruszyć dupe i zająć się sobą - bo nawet teraz tracisz czasz na użalanie się nad sobą

Gość Wiesz co zaczynasz
ale zrozumcie: problem nie leży w jej piersiach tylko w niej samej - w glowie.

Gość siemmmpre
Jak ktos ma naprawde obwisle cycki, to zaden masaz nie pomoze, trzeba je zaakceptowac i tyle

Gość Wiesz co zaczynasz
Zmieniaj to co możesz zmienic, naucz się akceptowac to czego nie dasz rady zmienic.

Gość tak jest sznsa
Jesteś dużym dzieckiem dla tego nikt nie jest tobą zainteresowany, normalnemu facetowi mogłaby się do ciebie cierpliwość skończyć Mieszkasz pewnie z rodzicami bo ludzie z takimi problemami nic nie potrafią i wątpie żebyś dawała sobie sama radę w życiu