Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgklhw

obwisłe cycki

Polecane posty

Gość jhgklhw
mieszkam z rodizcami ale kupuje mieszkanie wlasnie, zarabiam ok 3 tys na miesiac, w moim miescie nie jest to mało

Gość ..aga...
wklejam ci fragment... Kasia Trzeba je masować pókolistmi ruchami, ale nie wyciągając skóry, lecz raczej przygniatajac, od środka klatki, w dół, a potem w góre -od zewnątrz spod pachy do środka. Pobudza się gruczoły i węzły chłonne pod pachą, i zagarnia w stronę piersi to co sie wydziela. Najlepiej jesli to robi twój partner. Wtedy zaczynaja pracować hormony jak u młodej dziewczyny i piersi rosną. Staja sie nabrzmiałe i jędrne, moga byc trochę bolesne, jak w czasie dojrzewania. Trzeba to jednak robic regularnie 100-300 razy, bo niestety kiedy się przestaje wracaja do swojej poprzedniej formy. Zakazane dla kobiet, które maja podejrzenie guzów ,cyst itp. !!!! Wypróbowałam- działa!!! Trzeba tylko być cierpliwą na początku, ale jak zaczna rosnąć to rosna do porządanej wielkości.Jest to stary sposób medycyny naturalnej......i poważnie pomaga na obwisłe też...po 2 tyg jest zmana

Gość jhgklhw
nie mam partnera :(

Gość tak jest sznsa
bo masz obwisłe cycki przecież wiesz :(

Gość ..aga...
może to tylko wiosenna depresja....zrób cos z tym....może wyznacz sobie miesiąc na zdobycie faceta..:)

Gość jhgklhw
miesiac? ja sie modle zeby to sie stalo przed moja piecdziesiatka :( juz nawet o dziecku nie marze :( bo chyba nie zdaze :(

Gość adoptuj

Gość jhgklhw
:(

Gość znajomy nieznajomy znajomego
Twoje obwisle cycki nei moga od Ciebie odstraszac facetow, to musi byc cos innego (no chyba ze chodzisz po miescie toples)

Gość taka prawda
bo żadne dziecko się z obwisłego cyca nie napije :/

Gość becker
też mi sie nie chce żyć. Ale nie z powodu obwisłych cycków, bo tych mieć nie moge. W ogóle nie mam cycków. Mam za to mase innych problemów i nie wiem jak sobie z nimi poradzić. Widzisz więc, że jesteś ze swoimi obwisłymi cyckami w komfortowej sytuacji, bo to problem do rozwiązania. Poza tym- jeśli masz z 10tys luzem, to zrób soobie operacje, jeśli ci to naprawde przeszkadza. Nie wiem tylko, czy po operacji nie znajdziesz następnej wady w sobie: np krzywe zęby albo krótkie nogi. Zaakceptuj siebie, bo modelką chyba nie bedziesz, ale zakochać sie w tobie można. Ja ci to gwarantuje.

Gość jhgklhw
no rzeczywiscie to moje cycki to prawie takie jak na zdjeciu :(

Gość cycki stojace
skoro zarabiasz 3 tys mcznie to dziewwczyno odluzx sobie na operacje ,lub wez sobie pozyczke i za 11 tys bedziesz miala super cycki stojace i wroci ci wiara w przyszlosc!

Gość jhgklhw
boje sie operacji, komplikacji, i tego tez ze ktos bedzie ze mna ze wzgledu na cycki

Gość bibik
kurde, az polecialam swoje obejrzec!! mam C i tez se wisza, bo co maja robic? taka ich uroda :D grawitacja nie daje za wygrana, ale staniku wygladaja apetycznie :)

Gość jhgklhw
boje się, że po fakcie dopadnie mnie fansófka 💤

Gość bibik
a w ogole to ja smaruje je serum ujedrniajacym (trzeba 2 razy dziennie a ja raz tylko bo mi sie ne chce czesciej) i troche widac poprawe. przynajmniej w dotyku. sa takie gladziutkiieee :))

Gość cycki stojace
Ja mialam taki problem ze schudlam w szybkim czasie 45 kg i to moj blad wielki byl bo nie uzywalam kremow ,nie dbalam,nie cwiczylam i efekt byl taki ze owszem schudlam super ale skora straszna ,przebylam 3 operacje brzuch,piersi i na udach ale ja musialam bo tragicznie sie czulam .a teraz bryluje..mam facetow.zmieniam jak rekawiczki i juz dawno splacilam dlugi swoje za te operacje;-).a w sexie jestem jak tygrisica bo jestem pewna swojego ciala:D dlatego warto dziewczyno przezyc ten bol ale pomysl jak pozniej bedzie wygladalo twoje zycie i nie mysl ze robisz to dla facetow ale dla siebie samej

Gość znawca_cycka
Ludziory !! jak wam cycki nie pasują to mam jedną rade UCIAC NOZEM I DO ZUPY !!

Gość e tam do zupy
W panierke i do pieca :P

Gość znawca_cycka
albo sos zrobic, albo na gril... a cycki dobre sa ohohoh mmhmhmm

Gość bibik
znawca- ty to rzeczywiscie znawca jestes!! haha dziewczyno, cycki nie sa najwazniejsze. ale co my Ci bedziemy mowic. sama musisz sie przekonac.

Gość e tam do zupy
ja jedynie kurzęce próbował :/

Gość znawca_cycka
:) wszytskie cycki sa fajne... pomyslcie o tych biedaczkach w afryce co stanika nie znaja... a w PL stanik jest wiec trzeba go noscic i udwac ze cycek jest jedrny i ladny

Gość bibik
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://c7.wrzuta.pl/wm9251/6d0257ef001daeef45143c19/babcia&imgrefurl=http://www.wrzuta.pl/tag/obwis%25C5%2582e&h=128&w=97&sz=5&hl=pl&start=19&um=1&tbnid=jvftgoJM8_ATyM:&tbnh=91&tbnw=69&prev=/images%3Fq%3Dobwisle%2Bpiersi%255C%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26hs%3DbxN%26sa%3DN zobacz co bedzie maz robil po slubie :)

Gość bibik
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://c7.wrzuta.pl/wm9251/6d0257ef001daeef45143c19/babcia&imgrefurl=http://www.wrzuta.pl/tag/obwis%25C5%2582e&h=128&w=97&sz=5&hl=pl&start=19&um=1&tbnid=jvftgoJM8_ATyM:&tbnh=91&tbnw=69&prev=/images%3Fq%3Dobwisle%2Bpiersi%255C%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26hs%3DbxN%26sa%3DN az. link nie dziala. moze ten

Gość bibik
a cholera, nie dowiecie sie co bedzie robil ;p

Gość znawca_cycka
Nie bluźnij !!