Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgklhw

obwisłe cycki

Polecane posty

Gość pawel.sztywnyo2.pl
a ja uwielbiam obwisle cycki. Bardzo mnie podniecaja ;-) Czesto wale konia fantazjujac o kobiecie z takimi wlasnie ;-)

Obwisle cycki sa bardzo fajne. jhgklhw nie wiem co ty za glupoty sobie powbijalas do glowy. niestety z polskimi dziewczynami jest ten problem, ze nawet jak sa ladne to maja dziwne rzeczy w glowie... po co ci te kompleksy? a dziewictwo to dodatkowy atut tylko. wiekszosc mezczyzn nie lubi kobiet puszczalskich :)

Gość fttttttttty!
te ostatni chooju glupi przez ponad trzy lata dziewucha juz zdazyla sie rozprawiczyc i cycki dokladnie wymasowac :D:D:D:D:D:D:D

Gość Pan 40
Tak się teraz zastanawiam: Tyle na świecie żyję, a hollywoodskiego biustu na żywo nie widziałem... A w rękach pare piersi trzymałem i nie były one idealne... Ale za to jak podatne na macanie, całowanie i giglanie! A dziewoje jak zadowolone były, to ho ho! Pierś polska to jest konkretny CYC panowie, a nie jakieś pryszcze azjatyckie z arabską szeroką dupą. Tylko Polki i Rosjanki mogą byc dla nas wzorem - pierś szeroka, dupa kształtna, wysoka dziewoja, która kroczy dostojnie na szpilkach, a nie drobi w trampkach jak jakaś Wietnamka. Doceniajmy nasze panie!