Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capital city

Powinnam czuć sie urażona?

Polecane posty

Gość capital city

Pieprzony Dzień Kobiet. Rodzina mojego męża cały czas trąbi o więzach rodzinnych. Dla nich jakas ciotka od 100 lat niewidziana i krwi wspólnej prawie rzadnej to niemal jak druga matka. Ze wszytkimi tak mocno trzymają. Teść i szwagier siedzą za granicą. Wczoraj bylismy u teściowej bo mąż chciał złozyć życzenia i kwiaty matce zawieźć i ta się roztrajkotała, że teść dzwonił i zyczenia jej składał i szwagier też dzwonił odzielnie itp... Do mnie nie zadzwonił żaden. Ani szwagier ani teść. Nie przekazali też życzeń przez teściową. Myślałam, że cos na gg zostawią. Ale napisał teść do męża wczoraj wieczorem tylko jakies bzdury o naprawach silnika... Wkurwiłam się. Chamskie to było. Widziałam, że mojemu mężowi głupio było... szcególnie, że zarówno mój ojciec jak i bart (którzy ledwo znają moją teściową) zadzwonili wczoraj do niej i złozyli zyczenia... co wiecej zaprosili na świeta Wielkanocne do nas bo Ona jest sama na świeta...

Gość Po prostu rodzina męża
Jest maksymalnie w siebie zapatrzona i tyle. Nie widzą nic poza czubkiem własnego nosa. Ty dla nich nie jesteś chyba taką prawdziwą rodziną. W końcu nie ma tu więzów krwi, więc co sie będą przejmować. :O

Gość mam okres
wspolczuje...bo pewnie czujesz sie nieraz gorsza i niechciana w takim towarzystwie.,.wcale nie swojsko..ech tak to bywa..nie przejmuj sie...pomysl ze nie twoja sprawa i miej na to wy je ba ne!!! :P

Gość fddsss
olej tych palantow i jak oni beda mieli jakies urodziny czy cos to tez miej ich w dupie. proste

fddsss- a ja myśle, że niepowinna się zniżać do ich poziomu. Olej to. Mi nikt nie złożył życzeń oprócz szwagra. I to też \"przy okazji\".

Gość Po prostu rodzina męża
"szcególnie, że zarówno mój ojciec jak i bart (którzy ledwo znają moją teściową) zadzwonili wczoraj do niej i złozyli zyczenia..." Ja tylko się dziwie że twój ojciec i brat złożyli jej życzenia (zapewne pod Twoim wpływem) mimo że ledwie ją znają. Uważam że to przesadne dbanie o lizanie dupy teściowej. Zupełnie niepotrzebne bo jak widać ta rodzina nie zasługuje specjalną pamięć. Oni sami nie robią nic.

Gość capitol city
No zadzwonili bo uważali, że tak wypada. I kulturalnie będzie. Często się przeciez spotykają przy jednym stole jak robimy jakąś imprezę rodzinną, czy urodziny naszego syna są czy nasze imienimy... Maja ze sobą styczność. Poza tym od moich rodzciów wyszła inicjatywa, by zaprosiac moją teściową na świeta bo teść i szwagier za granicą i ona sama będzie. Więc skorzytali z okazji, by ja oficjalnie zaprosić... I tak. Macie rację... poczułam sie gorsza... Teść ma tylko jedną synową. Córki nie ma. Nie musi mnie kochac ale kuźwa wypadało, mi złozyć zyczenia... chocby przez gg bo ma mój numer. Ale widac ja nie rodzina i mnie mozna olać ciepłym moczem. Przykro mi bardzo. :(

Gość sardynka6
egoisci, nie robia wiecej niz musza. a Twoja rodzina wyglada na bardzo sympatyczna

Gość Ole wiesz ..
Olej to. Co się przejmujesz.