Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia0222

Oczyszczanie twarzy

Polecane posty

Chciałam sie od was dowiedziec czy warto wybrac sie do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy, jakie sa metody oczyszczania , ile to kosztuje i jakich kosmetykow uzywac po takim zabiegu... z gory dzieki za pomoc

u mnie oczyszczanie twarzy kosztuje od 50 zł polecam !! skóra po zabiegu wygląda świetnie oczywiście po samym zaiegu mogą wystąpić zaczerwieniena oczywiście zależy od rodzaju skóry jeżeli jest ona wrażliwa to ślady po usuwaniu zanieczyszczeń mogą utrzymać sie dłużej polecam oczyszczanie twarzy z peelingiem kawitacyjnym efekt jest świetny a żeby dłużej sie utrzymał można dodatkowo chodzić na peeling enzymatyczny co jakiś czas;)

Gość krasuuula
ja kiedys chodizłąm na mechaniczne- wyciskanie. ALe odradzam, można nabawić się blizn. A ostatnio byłam na zabiegu - peeling kawitacyjny -50 zł. mi pomogło, tylko trzeba kilka zabiegów, a później nie mogłam kontynuować (ciąża). To czyszczenie twarzy jest mniej inwazyjne, ale najlepiej poradz się kosmetyczki, bo jak duzo zaskórników, to chyba mechaniczne lepsze.