Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szamanka jagoda

Ta Menda do Ameryki jedzie......................................................

Polecane posty

Gość Szamanka jagoda

Glosowalam na niego, a on sprowadzi na Polske absolutna zaleznosc od USA. Podpisal traktat nie czytajac go, uznal nowe Kosowo nie zastanawiajac sie nad tym, teraz jedzie ptwierdzic, ze Polska chetnie da dupy dla Amerykanow.

ja na tego pajaca nie głosowałem i dziwię się tym którzy tak go popierali... jakoś teraz milczą...

Gość macie co chcieliscie
dlatego ja glosowalam Na PiS!Jeszcze zobaczycie co sie bedzie dzialo z Polska i jak ja bede wykorzystywac wszyscy bo oczywiscie Polska bedzie chciala sie wszystkim upodobac nie walczac o wlasne korzysci.dlaczego nie mozemy stawic czola innym?Putin jakos wprowadzil embargo na mieso z polski mimo ze mielismy te same certyfikaty unijne co inne panstwa.a co z gazociagiem niemcy-rosja ktory omija polske?oni chca nas zniszczyc taka prawda.A my nic z tym nie robimy!

Gość Lechu już dawno chciał
tarczę ulokować w Polsce i teraz dyga kupra ,że może jej nie być :classic_cool:

buhahahaha

tak potrafie sie smiac z waszej glupoty buhahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buhahahhahaha to ty sobie do europy jedz :)

Gość cześć jarek
popracuj nad zmianą stylu, to trudniejsze niz zmiana płci, cioteczko z małym wackiem

e a o co chodzi?

Gość a ja glosowalam na
PO. powod: wybralam mniejsze zlo. skonczylo sie wieczne straszenie w stylu Jaroslawa K. A Tuskowi brakuje kompetencji, ale wole go od Jarka K.

Gość głupki
rosja wprowadziła embargo na legalnych dokumentach, no może ekspertom od mięsa podsunięto zaliczkę by znaleźli wady, ale to nie żadna wolna-amerykanka. a TAK POZA TYM TO CO, ZE CERYFIKATY UNIJNE - ROSJA NIE JEST W UNII i ją to chuj obchodzi

Gość Donaldełe Tuskie
Ty nie przeginaj... nie obrazaj na forum internetowym premiera bo do wiezienia Cie wsadze. uwazaj!

Gość głupki
nie głosowałam bo mam wazniejsze rzeczy do roboty niż totolotek - ale jak już mam za kims obstawiać to wolę Tuska, bo przynajmniej jest przytomny i nie nazywa Benchaurem Beenhakkera i nie każe się za wszytsko przepraszać przepraszam Jarosława jakby co....

rosja w uni nie jest ale mieso od kogo wziela potem od niemiec co maja te same certyfikaty na mieso co polska miala

Gość Szamanka jagoda
Dziadzia, ja glosowalam pierwszy raz w zyciu, glupia bylam, Kaczuchy mi sie z Moherami kojarzyly. Coz, daleko im do idealu, ale mialo sie troche poczucia godnosci, nawet, gdy to bylo wywijanie szabelka. Mialosie nadzieje. A teraz.?

Gość głupki
POlska była głownym importerem mięsa i miało zrobic wrażenie w Europie to embargo. Ale ty głupi jesteś - a jk ty miałbys komuś blokować dostawy - to komu byś sie nie bał tego zrobić - Polsce czy Niemcom? Niemcy są nietykalni, skopali by Ruskim dupy za embargo

no coz polska doprowadzila do tego ze nikt sie z nami nie liczy a teraz tusk nadal jedzie dupy lizac zadnej walki nie ma nawet glupich wiz nam nie zniosa a polska robi tak duzo dla amerykanow za nic

Gość Gazeta.pl
Zobaczycie, jak wam euro wprowadza, to dopiero sie zacznie poltora nieszczescia! My mamy euro we Francji - niech go szlag jasny trafi!

Gość ZabaEwa
Polacy najczesciej mowia, ze to jest nieuniknione, ze Europa, ze tamto sramto. Nie mamy takich politykow, ani takiego spoleczenstwa, ktore mogloby sie zbuntowac. Polska jest zalezna od Brukseli, od Waszyngtonu, od Berlina............

Gość TO PISALAM JA
SZKODA ZE NIE URODZILAM SIE W STANACH, PEWNIE BYLABYM GLUPIA JAK ONI ALE ZA TO MIALABYM ZYCIE, A TU W POLSCE TO NIE MOZNA NAZWAC TEGO ZYCIEM..... WEGETACJA MOZE TO ODPOWIEDNIE SLOWO

Gość donald rumsfeld
Juz nie ma kogo wybierac. Nie ma z czego wybierac. Masony, czy chuj wie co polozyli lape na kraju i juz. Jak ten kutas podpisal, co mu podsuneli, to sprawa przesrana, 90 % praw pochodzi z Brukseli, konstytucja europejska ma wyzszosc nad konstytucja narodowa. To musi zrodzic ruchy skrajne, jakies bojowki, chuj wie co. Tez mysle, ze euro, to bedzie nieszczescie.