Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freyka

nie zaufam już facetowi

Polecane posty

Gość defka
Bo jestes autorko tepa! I dlatego to cie spotyka. Chcesz, zyj sobie bez faceta, bo zapewniam ,ZAWSZE bedziesz wybierala tych zlych. Dobry bedzie obok, ale go nie zauwazysz.

Gość oferma
na ogół nie jestem wulgarny ale po tym co przeczytałem tutaj (szczególnie to co napisała sardynka) powiem: JUż WAM DROGIE PANIE JEBIE W BANIAK. chyba naczytałyście się za dużo harlequinów. facet jest człowiekiem i musi mieć swoje wady, ale wy też jesteście ludźmi i nie możecie oczekiwać boskiego uwielbienia. ktoś kto "zachwyca się wami" to ściemniacz, pozer którego celem jest się do was dobrać, pożyć kilka/kilkanaście miesięcy w harlequinowej, bajkowej euforii i polecieć do następnej. a taki który ma staromodne "uczciwe zamiary" chce żebyście były częścią jego życia. a życie to nie harlequin i jak facet chce was "na dobre i złe" to musi też trochę tego "złego" wam pokazać. bo większość życia to jednak gotowanie obiadów, odkurzanie i zakupy w tesco. i wsród tego trzeba umieć znaleźć swoje diamenty szczęścia że się tak poetycko wyrażę (a może perły? kto wie?). a jeżeli wy chcecie faceta "imprezowego" w stylu amanta filmowego to liczcie się z tym że tego rodzaju prozaiczne obowiązki spadną na was. bo agent 007 wprawdzie jest superprzystojny, jeździ super samochodami i z pewnością świetnie całuje ale nigdy nie widziałem żeby prał sobie brudne gacie.

Gość defka
macie takie wymagania, jakie spelniaja wlasnie faceci, ktorzy potem rania. Ale miejcie sobie nadal. Dlaczego inne kobiety sa w szczesliwych zwiazkach? Bo mialy szczescie? Bzdura. Wiedza, jakich facetow unikac. A wy wlasnie do takich lgniecie.

Gość sardynka6
oferma chyba zbyt wiele dopisales do tego co powiedzialam, coz w tym zachwycaniu sie dziwnego? ze facet powie komplement to takie juz harlequinowskie? ja sama dla faceta powiem chetnie komplement, ze jest meski, ze umie to i tamto i ze go podziwiam i uwazam ze to jest niezbedne w zdrowym zwiazku, zeby zauwazac zalety drugiej osoby i jej o tym mowic. co do wad, wcale nie napisalam ze ma ich nei miec tylko zeby nie draznily:) jak jest dopasowanie to wady nie draznia i sie je akceptuje. zakupy, obiadki- dobrze by bylo jakby facet sie poczul obowiazek, a nie tylko pomogl laskawie kiedy ma ochote i akurat zero ciekawszych zajec. wiec nie wiem co Cie tak wzburzylo

Bo kazdy trafia na ludzi, na jakich zasluguje :)

Gość freyka
defka Bo jestes autorko tepa! I dlatego to cie spotyka. Chcesz, zyj sobie bez faceta, bo zapewniam ,ZAWSZE bedziesz wybierala tych zlych. Dobry bedzie obok, ale go nie zauwazysz. Czy to że jakiś facet okaże się zwykłym draniem od razu oznacza tępotę? zastanów się co piszesz!!! Gdyby wybór partnera był tak prosty i oczywisty nie byłoby tylu nieudanych związków, rozwodów itd. Nikt świadomie nie wybiera źle, ale to nie jest proste

ale nikt nie oczekuje ze facet bedzie idealem ,ja chce zeby byl ze mna szczery i tyle:chce mnie tylko przeleciec ,ok to niech to powie a nie zawraca mi dupe.

Gość defka
OMG ale wy wlasnie wybieracie swiadomie. Tak trudno zrozumiec, ze facet, ktory tylko chce zdobyc kobiete ma niezmiemska gadke? Wie jak rozpalic kobiete? Wy wlasnie takich zauwazacie. Jestem pewna, ze w twoim zyciu byl chociaz jeden normalny facet, ale go skreslilas.

Gość sardynka6
a mi np nie pasuje moj obecny partner bo jest pasozytem na garnuszku rodzicow, nie rozwija sie, nie ma ambicji i mu sie nic nie chce. i co, zjedziecie mnie bo mnie nei zdradza i nie oszukuje? owszem ma dla mnie mnostwo czasu (w koncu nic nie robi), seks jest super, mowi mi bardzo czesto o milosci, ale nie ma dogadania sie w zyciu codziennym. drazni mnie. moje prawo. i glupota jest to ze ma sie faceta na jakiego sie zasluguje

andrzej-->to ze nie lgna nie oznacza ze jestes malo atrakcyjny.Powiem tak,z tego co zauwazylam czytajac Twoje wypowiedzi na tym topiku i na innych wydajesz sie byc zakompleksiony i ....zbyt grzeczny.Nie oszukujmy sie dziewczyny lubia pewnych siebie facetow i meskich a nie cieplych klusek tzn ja takich lubie,nie wiem jak inne...wiec moze w tym tkwi problem.,..

Gość sardynka6
a ja lubie grzecznych i troche niesmialych (ale bez przesady). rozne sa gusta

piszac ze jestes zakompleksiony bynajmniej niechodzilo mi o cialo ... Byc moze nie jestes,pisalam przeciez ze to tylko moje odczucie ... Sardynka->tez lubie niesmialych no ale bez przesady ,facet musi byc facetem a nie kluchami po ktorych mozna jezdzic jak sie chce....

Nic nie jest zlego w byciu uprzejmym ale nie mozna byc tez jak flaki z olejem,troche pikanterii,pazurkow,charakteru ,polutu tez sie przyda...

Gość defka
Taaaa, lubicie niesmialych, jasne :o

Gość oferma
"macie takie wymagania, jakie spelniaja wlasnie faceci, ktorzy potem rania. Ale miejcie sobie nadal. Dlaczego inne kobiety sa w szczesliwych zwiazkach? Bo mialy szczescie? Bzdura. Wiedza, jakich facetow unikac. A wy wlasnie do takich lgniecie." powyższe sobie skopiować, wkleić do worda, ustawić czcionkę 72 bold, wydrukować (dużo tuszu zejdzie) i obkleić wokół pokoju. przy poznaniu następnego faceta który znajomość zaczyna od tego że jesteście wyjątkowe i nie spotkał nikogo takiego jak wy, przy tym patrzy wam w oczka i ściska rączęta to zanim ściągniecie majtki wrócić sobie do tego pokoju i przeczytać ze dwieście razy. może coś pomoże.

niby mozna ale...wole faceta z charakterkiem,a taki co jest ciagle mily wydaje mi sie byc bez niego(chodzi o charakter) Wnioskujac z tego co napisales jestem skazana na takich co bałąmucą i rzucają...no trudno sie mowi,przynajmniej bede miala ciekawe doswiadczenia zyciowe hehe

oferma--->ale ja nie jestem glupia i jesli facet mi na starcie gada komplementy i wogole zachwyca sie mna jak jakims berłem to wiem ze cos jest narzeczy ale bynajmniej nie w tym sensie ze zakochal sie tak we mnie a na bank chce tylko zadupczyc wiec wybacz ale nie wszytskie sa glupie jak ci sie wydaje...popraostu mnie to smieszy jak ten biedak wymysla coraz to dziwniejsze komplementy,slodzi mi jak tylko umie zebym tylko poszla z nim do wyra ale ja wiem o co mu biega i obiecuje ze dam tylka ale niestety nie ma tak dobrze,zakrece i spadaj koles...

Gość oferma
"Wnioskujac z tego co napisales jestem skazana na takich co bałąmucą i rzucają...no trudno sie mowi,przynajmniej bede miala ciekawe doswiadczenia zyciowe hehe" Kto co lubi. Ale są takie miejsca w każdym mieście gdzie można bez problemu po mordzie dostać. Jak ci się nudzi to wpadnij tam od czasu do czasu na "ciekawe doświadczenia życiowe". Czy koniecznie trzeba sobie coś takiego sprowadzać do domu?

Gość defka
Jedne wola zyc w szczesliwych zwiazkach, inne lubia narzekac. Szkoda slow. Wystarczy przeczytac wypowiedz z godz. 22:03. Jak grochem o sciane.

oferma-->to byla ironia :] andrzej-->no tak jesli prawi komplementy i wklada swoje oblesne lapy tam gdzie nie trzeba to rzeczywiscie chce mie poznac ale chyba tylko ta czesc cielesna :]

Gość oferma
"ale niestety nie ma tak dobrze,zakrece i spadaj koles..." no to skąd się biorą te tabuny "zakochanych porzuconych"? na jedną która może na swoim facecie polegać przypada 10 takich których facet szuka sobie innej po portalach randkowych, pisze smsy z innymi laskami czy "pociesza" strapione koleżanki. Albo temat z pierwszej strony "narzeczony zmusza mnie do wzięcia tabletki PO". ale i tak sponsorem tego odcinka ulicy sezamkowej jest temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3697000 oraz literka K. :D

defka-->nieznaczy ze jak wole facetow z charakterem to nie chce byc w szczesliwym zwiazku wprost przeciwnie. Z tego co tutaj niektorzy napisali wywnioskowalam ze kobieta moze byc szczesliwa tylko ze spokojnym,potulnym facetem.No bzdura...