Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumna baba

Cała prawda o durnych chłopach

Polecane posty

Gość Dumna baba

Przestańcie sie tak nimi podniecac i robic przy nich z siebie idiotek bo naprawde nie warto. Nie myja sie smierdza potem, a chca zeby im loda robic, a zeby jeszcze tego fiuta mieli duzego ale gdzie tam ...jakies takie maloty ze ich nawet nie czuc. Nie myja zebów, pala fajki czesto czadzi im z ust i co niektorzy cali smierdza papierosami na kilometr. jakby tego było mało sa brzydcy tak tak polacy to w wiekszosci brzydale ubrani bezgustownie, zaniedbani , nieogoleni z beznadziejnymi fryzurami o ile jeszcze maja jakies włosy na głowie... a jak taki jeden z drugim zacznie sie powoli starzec to dopiero tragedia : łysy lub siwy , gruby , brzuchaty pomarszczony i ze sztuczna szczeka . Chca zeby im gotowac , prac , rodzic dzieci , sprzatac zakupy zrobic i kurwa pytam sie co jeszcze?? bo oni to nic nie robia tylko po pracy o ile ja w ogole maja zasiadaja przed telewizorem a jak juz leci mecz to jest tragedia krzyki , klaskanie , tupanie ... zupełnie jak małpy a nie ludzie... a do tego nie pamietaja o urodzinach, imieninach czy innych rocznicach a jak kupia juz jakis prezent to najczesciej beznadziejny . co gorsze przypadki szukaja na boku jakis przygód ale najczesciej te przygody szybko sie koncza gdy sprytne najczesciej młodsze laseczki laseczki wyciagna z nich wystarczajo duzo kasy i wtedy skruszeni wracaja do zonki a tu czesto zonk..rozwod i dobrze im tak bo zamiast głowa mysla najczesciej fiutem

jak ci polacy nie pasują to kto ci zabrania zwiazac sie z obcokrajowcem? oni nie palą, nie piją, są wykształceni i sueprprzystojni , będa gotować obiady i zajmować się dziećmi :)

faceci to podgatunek, bardzo nieudolny ;p jeszcze maja syndrom boga phi, nie są warci złamanego grosza

Gość Dumna baba
mam małe cycki i dlatego mam takie kompleksy :(

Gość ejejejejejej
chyba ktos zajebal cie po rogach :D zmien orientacje albo za rada kolegi wyzej, wez obcokrajowca. Oni sa super

Gość Dumna baba
chciałam sprostować, panie podszywaczu mam duże cycki, ale faktycznie miałam małe - ale od kiedy zastosowałam krem z wąsów kota mi urosłu (serio)

no niestety taka prawda, faceci by nigdy sobie nie poradzili bez kobiet, nie myślą wogóle przyszłościowo, wszystko ich pierd* oli przeziebienie zwykly a oni jak małe dziecko rozkładaja się i koniec, jeszcze narzekaja że kobiety niedobre są jak to mówi dumny chłopak. A gdy jakaś babka postawi się chłopowi, nie podlega mu to nazywa się ją histeryczką... jak mówiłam facet to podgatunek, żyją krócej i dziekować panu bo z takim staruchem wytrzymac :o Pewnie bym nie miała nic do was gdyby nie wasza głupota, ciagły syndrom boga, myślenie że kobieta jest głupsza, gdybyśmy były silniejsze ładnie byście byli lani za głupote :/

A ja lubię meżczyzn, sa silni, inteligentni, szarmanccy, czarujący i uwodzicielscy. I nie wyobrażam sobie świata bez ich udziału :) 👄 ❤️ Jeżeli jakas kobieta chciała by życ na planecie na której są same kobiety to musi byc sfrustrowaną desperatką :o

Gość własnie sa jeszcze gorsi
niz ci opisani przez autorke a wiec cała masa kryminalistów, zboczeńców, zwyrodnialców- gwalcicieli, pedofilów i innych psycholi w ogóle to chyba kazyd facet jest po czesci psychiczny

z nikim się nie spotykam....słyszałam od moich koleżanek tego i owego...ale to nie jest rozmaowa na forum

Cypisku...bardzo sie cieszę że nie jestes taki zły...i że jesteś prawdziwym facetem...ale niestety różni są faceci tak samo jak i różne w zachowaniu są kobiety..

Gość włochata
zgadzam sie z autorką tematu, mam takiego jednego w domu...przed ślubem był księciem na białym koniu- jak mężczyzna moze sie tak diametralnie zmienić??? zresztą piękny czy brzydki- wszyscy po ślubie zmieniają się na gorsze.

ci faceci to jedne wielkie swinie, zgadzam sie z autorka, smierdza, nie dbaja o siebie, az sie rzygac chce bleee! a i chodzi im tylko o jedno, zeby im dupy dawac- a jak nie dasz to jestes najgorsza na swiecie i przeciez obraza sie taki Panicz, no jak male dzieci, nic zrobic nie umieja dupki cholerne!

Włochata - wszystko zalezy od ciebie i od faceta nie kazdy facet zachowuje sie tak jak to opisujesz, najwyraźniej pozwoliliscie monotoni zwyciezyc i teraz wiekszosc obowiazkow spada na ciebie, 🖐️

A kiej tobie cycki łobwisno a z piździołki rozklapiocha sie zrobi to bedzie dobze taaa?

He..he brzydki jesteśmy.. ale brzydota ma przewaga na pięknośc.. nie przemija..

Gość gdzieś widziałem.
Ja moge to samo powiedziec o kobietach,ze nie myja sie,smierdza potem i nawet nie umieja o siebie zadbac.Kiepsko pomaluja paznokcie,nałoza tapetę az widac 3 tony szpachlu i a zgrywaja sie na damulki ida na impreze robiac z sibie gwiazdę.Och ,ach -podziwiajcie mnie panowie.Jestem slicza i najpiekniejsza i wogole a byle kto niech nie podchodzi,jak facet nie jest ładny to nie ma szans.Najlepiej brunet o niebieskich oczach i zeby kolezanki zazdrosciły.Tak ze zal aż d*** sciska jak sie widzi taki okaz a takich okazów ze maja nasrane we łbie jak po karnawale w Rio jest coraz wiecej.Ale sa tez spoko laski i badzmy faceci dobrej mysli ze odnajdziemy takie:) i nie msie co podniecac jak sptkacie jakies durne szlory.

taa nie dbamy o siebie, nie mówię juz o wieku 20-30 lat, tylko popatrzcie na kobiety i męzczyzn w wieku 50 lat, co drugi facet wygląda jak żul ;D

Gość renta dla kobiet
Kobiety już od urodzenia powinny otrzymywać finansową rekompensatę za ich wrodzone niskie możliwości intelektualne. Byłoby to spełnieniem nawoływań feministek do zrównania praw kobiet i mężczyzn.

Gość a wszystko te czarne oczy....
dziwne - moi mężczyxni zawsze są inteligentni, szarmanccy, przystojni i sie myją... Każdy ma to, na co zasługuje ;p

i jeśli sadzisz że wszyscy są tacy wokół Twojego otoczenia to masz naprawde niskie standardy :D ja też moge powiedzieć że koło mnie są spoko chłopaki ale co z tego jak codziennie przechodze koło jakis debili jak każda z nas, najlepiej przejdż do tematu "cała prawda o durnych dziouchach" czy cos takiego i wypowiadaj się jakie kobiety sa durne wojna to wojna