Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inglotka007

PUSZYSTA? i co z tego Zakochana, kochana i kochająca

Polecane posty

Dziewczyny obalam mit! Puszyste kobietki też są pożądane!!!!!!! Wystarczy o siebie dbać i pokazywać to co ma się najlepszego w sobie:) Mam wspaniałego faceta który mnie kocha taka jaką jestem! To topik dla smutnych i zrezygnowanych :) Dziewczyny, pomóżcie mi odbudować nadzieję dla właśnie tych smutasków, które w siebie nie wierzą!!

Gość Roger Guerreiro
na puszyste to lecą tylko nienormalni faceci, albo takie same tuczniki jak i one :classic_cool: nikt normalny nie bedzie porządał grubaski a jesli bedzie to kogos takiego powinno sie przymusowo leczyc bo to normalne nie jest

I dałaś się sprowokować twórcy tamtego topiku (tam już ci odpisałem). A on to robi by przyciągnąc złośliwych frustratów. Tacy będą wam tu dogryzać. Internet jest tego pełny z obu stron. A przecież wszyscy widujemy niejedne puszyste, szczęsliwe i zakochane. A gusta - są te ogólne (moda, kultura, media) i te tkwiące głęgiej, podświadomie kształtowane przez rodziców płci przeciwnej (a nie jeden facet miał puszystą matkę).

Gość pk cuhf
pewnie fetyszysta grubasow

inglotko007 W efekcie możesz osiągnąc efekt odwrotny od zamierzonego. Ale z drugiej strony - ludzie widzą w realu jak jest :-)

facet78 na szczęście ja sie od tego odcinam i naprawde mi szkoda takich typków jak ten powyżej:) zero wychowania .... no i w głowie chyba też nie zbyt wiele;)

pomarańczko Ja akurat gustuje w szczupłych i raczej szczupłych. W rodzinie byli sami szczupli i chudzi. Więc nawet ten drugi typ gustu mam tak a nie inaczej ukształtowany. Ale jak widzę faceta z puszystą , to normalka (i pełno tego widać. Polecam wyjść w miasto. Nie tylko puszysty-puszysta)

Ja na koniec coś dopiszę. Z racji swojego gustu kiedyś byłem przekonany ze puszyste pewnie nie są seksi i dziwiło mnie co niektórzy w takich widzą. Do czasu jak z byłą wakacje spędziliśmy na plaży nudystów. Były takie dwie. I przynam ze jedna bardzo ładnie się prezentowała. Więc i nawet w przypadku takich facetów jak ja, nie ma bezwględnych reguł. I od tamtej pory nie dziwi mnie gdy szczupły facet dobiera się z puszystą dziewczyną. Nie nam to oceniać. Dobranoc 🖐️

ps: a z tamtą z plaży to bym chętnie spróbował numerku :)

Nie miewam takich snów. ps: moja była zauważyła że się przyglądam. MImo iż potrafiła być patologicznie zazdrosna, to tu zareagowała dużym zdziwieniem. (a nawet nie wiedziała jak jest. A człowiek pomyślał o chęci spróbowania takiej odmiany :-D )

Gość Znam taką jedną
Jest ekstremalnie gruba. Ma szczupłego męża. Niby ten mąż wygląda normalnie ale on jest jakiś dziwny. Z nikim się nie spotyka i nie ma praktycznie żadnych znajomych.

Gość Roger Guerreiro
puszysta dziewczyna to dziewczyna której wymiary: wzrost - waga = mniej niz 110 - 105 czyli przykladowo 165 cm - 50 kg = 115 czyli extra 165 cm - 65 kg = 100 - za gruba - puszysta 165 cm - 80 kg = 85 - tucznik !!!!

Gość Śmierć85
Każdy kto dba o siebie moze być atrakcyjnym. Ale polemika o gustach nie ma sensu, jedni lubia rude, jedni blondynki itd. Wazne by kobieta byla zadbana :)

Inglotka007 Nazwałaś mnie wieszaczkiem. 182 cm, 76 kg. Kiedyś ważyłem wiecej. Ale dzięki siłowni. U mnie inaczej sie nie da.

Gość Roger Guerreiro
pamiętajcie, że słowo ZADBANA jest też synonimem słowa SZCZUPŁA nie miejscie jakiś wątpliwości :-p

Gość jutrzenka ssssso
Kuriko i co jak schudla ta lekarka zaszla w ciaze?O matko robilam wlasnie peeling z kawy glowa mnie napierdala czy moze przez ten peeling wie ktos czy przez skore tez kawa sie wchlania ?

Kuraiko Ale ja to przyjąłem na luzie (I zamiar autorki chyba też był luzacki). Nie jestem już nastolatkiem by być nadwrażliwym na tym punkcie. A włąsnie , wspomniałaś o nastolatkach. Były jakieś badania wśród gimnazjalistek. Dużo się odchudza mimo braku wskazań do tego. Przeprowadzający badania alarmują.