Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facecik_bleble

Wytłumaczcie mi te pojęcia.

Polecane posty

Gość Facecik_bleble

Co oznacza wg was facet zaradny i facet odpowiedzialny. Albo prawdziwy facet? Tyle się o tym mówi że każda kobieta by takiego chciała ale co te pojęcia wg was oznaczaja.

Gość Facecik_bleble
Nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha nawet ptaki na mnie nie sraja..... czemu nikt nie odpisuje:P:P

Gość niemysleotobie
ile masz lat? bo to wazne

Gość odpowiedz jest blizko
nie istnieje takie pojecie jak facet prawdziwy badz nieprawdziwy(chyba ze nie ma pindola) kazdy facet jest prawdziwy a zaradny to np. moze byc taki ktory ci pomoze

Gość Facecik_bleble
Mam 27 ;) Heh nie wiem czy to bardzo ważne.

Gość hmm asasrsafa
zatem odpowiedz na pytanie powienies znac. a tak pozatym jak dla mnie taki facet poprostu ma sobie rade dac w kazdej sytuacji (prawie) ;)

Gość Facecik_bleble
Hmm czyli jesli potrafie polozyc podlogi w domu, gładź gipsowa na scianach, naprawić kran, zmienic olej w samochodzie, uprac dywan, ugotowac obiad, przewinać dziecko, namówić po stłuczce żeby koleś nie dzwonił na psy, zarobic w miarę dobrze to mozna rzec ze choć trochę jestem zaradny ;) ? Pytam bo kurde tyle sie mowi o niezaradnych facetach. :/

Gość explanation
zaradny to taki obrotny chłopak, odważny, ale rozsądny, szybki ale nie-wariat, taki, że zawsze wie co zrobić, nie rozkłada rąk (przynajmniej nie przy kobiecie), noooo... taki....zaradny no tego sie nie da opisac, każdy jest zaradny inaczej....

Gość Facecik_bleble
Hehe no ok. Zaradny to ... zaradny. Tak najlepiej to opisac ale ubrac w slowa ciezko. A może uda sie to komus?

Gość jkdkaaaaaaaa
Moj facet jest zaradny, kochany i mądry:)

Gość explanation
no nie będziemy ci tłumaczyć, jak być był zaradny to bys to po prostu wiedział.....

Gość Facecik_bleble
No to widocznie nie jestem :/

Gość explanation
żartowałam tylko he he :) a tak na serio nie pytaj czy jesteś zaradny..... co tego że się dowiesz jak księgowac faktury, żeby mniej podatku zapłacic, jak coś tanio kupić aby drożej sprzedać, jak sie zająć dzieckiem gdy ma kolkę, czy z czego ugotowac żurek.... przecież nie będziesz sie tego uczył od jutra.... życie cię nauczy, zresztą znajdzie sie taka, co cię wezmie bez tych umiejętności.

Gość Facecik_bleble
ALe ja już mam taką co mnie wzięła albo inaczej .. ja ją sobie wziąłem. Zresztą co sie przejmowac ;) Życie jest za piękne ;) Pozdrawiam ;)