Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmierć85

Od klęski do potęgi

Polecane posty

Gość Śmierć85

Czy serce może stwardnieć? Tak, dawniej romantyk, wierzący w uczucia, łatwy do zranienia, płaczący po kątach. Dzisaj bezwzględny gladiator świata uczuć, stwiający sprawe jasno, chcesz być lub nie, twój wybór, nie Ty to inna. Wiele ran było, teraz pora żyć, i sie cieszyć z tego, kiedyś klęską było kazde rostanie, teraz każde rostanie jest pytaniem na przyszłość, klęską, jest nasza slabośc i to w każdej dziedzinie życia.

Gość szambonurek
niezłe, az mnie dreszcze przechodzą

Gość Śmierć85
Faceci tak mają? Wiesz, różnie każdemu w życiu sie układa, ja juz byłem tyle razy raniony, że przywykłem do tego, to kobieta zbudowala wemnie takie twrade podejscie do uczuć, raz bolało, drugi raz bolało, a potem, raz przeszło obok, puźniej było ulgą że to koniec, teraz pytanie czy bedzie lepiej.

Gość wyloguj mnie teraz i tu
do jutra Ci przejdzie... :P

Czy będzie lepiej to juz zależy wyłącznie od Twojego podejścia. Jeśli ukształtowałeś sobie w głowie mysl o tym że byles raniony i dlatego tak juz zawsze będzie, to nie dopuścisz do siebie mimo woli, miłości i uczuć.

Gość odpowiedz jest blizko
takie czasy poprostu, ,coraz mniej wartosci, coraz mniej uczuc, corazbardziej wszystko sztuczne, glupia moda, pierdolona amerykanizacja w naszym kraju

Gość Śmierć85
Nie, potrafie kochać, jak najbardziej, tylko chodzi podejście do zakonczenia zwiąsku, ostatnio słysze zarzuty ze nie kocham bo nie walcze, a ja poprostu mam tak z doswiadczenia, zę walka nie am sensu, jak widac ze sie sypie, to trzeba myśleć o budowie nowego, a nie płakac, nad burzonym domem.

będzie lepiej ale dopiero pod dwoma warunkami: 1. zaakceptujesz fakt, że każdy przez to przechodzi i każdy ma takie myśli, że jeśli się zmieni to będzie lepiej...ale pamiętaj, że może być też gorzej... 2. chcesz wprowadzić zmiany to zmień najpierw swój pseudonim bo ten wywołuje u mnie np. raczej litość niż strach przed twardym facetem.

Gość Śmierć85
pseudonim jeszcze mi został z pisania wierszy, chymmm... lubiałem kiedyś pisac o miłości i smierci, a najlpeiej łączyc te dwa wątki. Życie, i podejście do niego, to nie ejst tak że jutro sie zmieni, moja osobista wojna w swiecie uczć, rostania, schodzenie sie, trwa już prawie 3 lata, nie ejst to nowośc dla mnie, w róznych okresach róznie się układało, ale jednak liczy sie nasze podejście do życia. silna wola, osiągnięcia lepszego jutra, i budzenie się z nowym optymizmem. Brać radosc z wszytskiego. Nie układa się Tobie, wspieraj kogoś innego, dawanie pomocy też dostarcza radości, bo świadczy o twojej wewnętrznej wartości.

powiem Ci tak: ja myślę, że skoro napisałeś iż wiele razy zostałeś zraniony to przypuszczam że wiele kobiet miałeś, niekoniecznie chodzi mu tu o związek itp. ale nawet o krótkie znajomości np. ale ja myślę, że właśnie to je w Tobie pociągało. Twoja wrażliwość, romantyczność. a jeśli się zmienisz to możesz zacząć przyciągać kobiety zupełnie inne ale to wcale nie bedzie oznaczało, że one nie będą Cię raniły.

Gość Śmierć85
Jedna kobieta :)

eee kobiety chyba jednak podświadomie wolą tych "złych chłopców" chociaż marzą o romantykach :o ... przynajmniej

Gość Śmierć85
Też to zauwazyłem, ze jak od początku stanowczo stawia sie an swojim, to nie ma problemu, problem jest gdy jest sie za dobrym, i chce się jak najlepiej dla zwiąsku.