Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do FIGO-FAGO

FIGO-FAGO mam pytanie do Ciebie?

Polecane posty

Gość do FIGO-FAGO

Jesli oczywiscie zgodzisz sie odpowiedziec. Czesto podkreslasz, ze jestes bardzo zly, ze Twoja kobieta uprawiala z kims wczesniej seks oralny i bardzo Cie to meczy. Czy w takim razie Ty nie miales wczesniej zadnego doswiadczenia i byles 100% prawiczkiem? Ile tak w ogole masz lat? Pozdrawiam Cie, jesli byles 100% prawiczkiem to rozumiem Twoj bol i jestem z Toba. Kobiety tez potrafia z tego powodu cierpiec. Pozdrawiam

Gość do _FIGO-FAGO_
_FIGO-FAGO_

to nie jest tak ze jestem zły. raczej określiłbym to inaczej, jak? hm... smuci mnie to, w jakims stopniu rani. w dodatku doskonale znam tego chłopaka... i naprawde wolałbym zeby wszedł w nią niz to ze piesciła jego fiuta ustami :( no a jesli chodzi o Twoje pytanie to owszem, byłem prawiczkiem. tzn nie robiłem zadnej lasce minety ani tez nie wspołzyłem. jedynie peeting. wiem ze to nienormalne w tych czasach zwłaszcza u chlopaka ale ja czekałem z seksem na dziewczyne którą pokocham :)

Gość do _FIGO-FAGO_
chwali Ci sie :)

Gość a ja mam podobny problem
ja nie mam zadnych doswiadczen :( a moja dziewczyna z poprzednim chlopakiem uprawiala nago petting i on jej robil minete :o boli mnie to i meczy, rozsadza od srodka :o jak o tym mysle, to az slabo mi sie robi :(

a ile masz lat? ja 20

no jestem troche starszy od Ciebie. z tym ze ja jestem juz od dawna z moja dziewczyna. moja rada dla Ciebie: jesli faktycznie Cie to tak bardzo męczy a jeszcze sie nie zakochałes to rzuć tą laskę. serio! lepiej na samym poczatku niz masz jej to pozniej wciąż wypominac i ma cie to tak dręczyć. ja dowiedziałem sie po połtora roku bycia w związku, gdy byłem juz bardzo zakochany wiec łatwo nie bylo. i musze z tym życ... wiem ze gdybym dowiedzial sie na samym poczatku to raczej nie byłbym dzisiaj z nią.

zastanawiam sie wlasnie nad tym, moze ona nie jest dla mnie odpowiednia wlasnie z tego powodu i powinienem sobie poszukac innej

moze tak włąsnie jest... sa faceci ktorym bogata przeszlosc dziewczyny zupełnie nie przeszkadza ale sa tez tacy jak my :) ja mimo iz sie jakos z tym pogodzilem to i tak czasami przyjdzie dzien ze tak mnie to męczy... od razu w wyobrazni mam jak Ona kleczy i robi mu tego loda.. :( zreszta mysle ze Ty i tak masz lepsza sytuacje niz ja! bo moja to lodzik byl i na hiszpana, mineta i Bog wie co jeszcze. blone miala ale... co mi po niej :O

ale jak sie kogos kocha to trzeba sie z takimi rzeczami pogodzic. przeciez sa wazniejsze sprawy w zyciu niz seks :)

dokladnie, to strasznie bolesne. jakbym sam mial przeszlosc to by mi jej przeszlosc nie przeszkadzala

Gość upupuppppppppppppppppppppppppp