Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmmm/

Czekac ?!?!

Polecane posty

Gość Hmmmmm/

moj chlopak jest w w Z.Karnym dostal 2 lata lecz bedzie sie staral o odsiedzenie pol kary jak narazie czekam na niego 3 miesiace ciezko bedzie kocham go bardzo ale juz tak bardzo tesknie ze we wszystkim sie gubie

Gość nie jesteś sama...
a za co siedzi?

Gość za gwałt

Gość Hmmmmm/
nie sprawy uliczne

Gość Hmmmmm/
dla mnie to jest strasznie meczace poniewaz dzisiaj dzwonil i mi powiedzial ze ma okolo 8 miesicy i dopiero moze sie starac o pol otworek strasznie mi z tym ciezko

Gość za gwałt
Sprawy uliczne? A tego to chyba w paragrafie nie ma. To co, pobicie, rozbój, kradzież, włamanie? Wiesz, to ważne za co siedział. Jak dmuchnął torebkę, to obleci, ale jak pobił.....

Gość zostaw jego
nie masz normalnych przyjaciół? tylko jakis element kryminologenny,co cie w nim pociąga? moze jest bandytą? moze siedzi w pierdlu za niewinnosc jak wszyscy?albo tez ciebie cos imponuje w takim typie? wyjdz za mąż za niego to napewno ci się ułoży że bedziesz plakać do pustych ścian. nie mow tylko ze on jest inny

Gość a za co siedział
tacy co wyrywają torebki to najgorszy typ śmiecia ktory nie zasluguje na życie, gdyby nie daj Bog jakis smiec okradł by w ten sposob kogos mi blizkiego to nie wachał bym się obciąć mu głowy lub spalić żywcem

Gość Hmmmmm/
Mam duzo przyjaciol on nie jest elementem ale jezeli kazdego czlowieka nazywasz tak to powodzenia w przyszlosci nie on siedzi za swoj wybryk jak go znalam to znalam jego wczesniejsze wybryki ale zmienil sie dla mnie a to trzeba doceniac

Gość Hmmmmm/
nie to bylo o jakies rozboje uliczne niszczenie mienia

Gość no co tyyyyyy
Sam codziennie wyrywam przynajmniej jedną torbę. Zabić mnie za to? Hahaha.

Gość Hmmmmm/
a ty tez bylas w takiej sytuacji opowiedz

Gość Hmmmmm/
no widzicie sa i tacy

Gość Hmmmmm/
facet zaradny i facet odpowiedzialny to wlasnie on dobrze sobie rade daje we wszystkim za to go kocham ktory mnie wspiera

powiem ogólnie .... miałam faceta, który od 16 roku życia do około 24 przesiedział w (najpierw) poprawczaku potem w więzieniu. też TYLKO sprawy uliczne ... nie warto, myślę że gdyby nie to więzienie koleś byłby zupełnie innym człowiekem ... więzienie robi z człowieka poniekąd zwierze, nie kontroluje sie już swoich zachowań jak kiedyś ... nie wiem czy tak jest we wszystkich przypadkach, ale w moim tak było ... raz był do rany przyłóż, a jak się wściekał to było nieźle ... :O wkońcu nie wytrzymałam i uciekłam, zerwałam kontakt .. koleś dzwonił i pisał ze mnie znajdzie itp ... wariat :O teraz znów siedzi, tym razem za cięzkie pobicie ... w sumie z jego otoczenia tylko jedna osoba została na wolności ... reszta skończyla jako złodzieje i zabójcy :O

w więzieniu raczej się nie zresocjalizuje, a wręcz przeciwnie. bedzie cały czas w towarzystwie przestępców i jak skończy odsiadkę to zmieni się w rasowego zabijakę i damskiego boksera

Gość Hmmmmm/
czy wy byscie dali rade czekac az 8 miesiecy ?????????????????

Gość Hmmmmm/
a nie kazdy tak mysli znam jego wczesniejsze powiazania i biedak spedzil cale zycie w osrodkach ale od kad poznal mnie pokazalam mu jakie jest latwiejsze zycie i przyjemniejsze uswiadomilam mu pare kwesti

damski bokser ... dobrze powiedziane :O nie życzę nikomu przekonac sie na własnej skórze jak to jest ja o swoim też na początku mówiłam ze go zmienie ...

Gość Hmmmmm/
Delicious_ wspolczuje tamtego przezycia osobiscie tak samo bym postapila bo bala bym sie ze mi cos mogl zrobic a teraz widac skutki ze znow sie tego podjol i ze wyladowal tam gdzie poprzednio

Gość odsedzi to go nauczy czegos
wszyscy skazani mówia ze siedza za niewinosc dawniej to niezaleznie od paragrafu to sie mówilo ze sie siedzi za Solidarnosc he he he

Gość Hmmmmm/
dziewczyny ja wiem ze dam sobie rade jezeli bedzie mnie chcial pobic zartuje hehehe zawsze bylo tak ze ja go zawsze bilam hehe nawet mi to odpowiadalo bo pokazalam ze sie nie boje

Gość Hmmmmm/
dzisiaj jak do mnie dzwonil zapytalam czy zmieniles sie odpowiedzial a nie slychac fakt faktem moze troche

wiesz ja się na początku nie spodziewałam ze koleś może uderzyc albo coś. zaczęło się od mocniejszego ściaskania ręki jak cos mu sie nie podobało :) no a potem to jakos poszło :) mimo wszystko nie żałuje ze z nim była, bo nauczył mnie wielu rzeczy i dzięki nimu zrozumiałam wiele spraw. żałuje że tak się to wszystko potoczyło ... teraz czasem o nim myślę :) nie wiem co Ci doradzić ... to wszystko zalezy ile macie lat, ile jestescie razem. Ja miałam 16 lat, on 26, spotykalismy sie krótko ... na szczęscie pod koniec wakacji wyjechałam nad morze, to ułatwiło mi zerwanie kontaktu

Gość hmm tak tak...
z doswiadczenia wiem ze kazdemu nalezy sie szansa :)

Gość Hmmmmm/
nie to tak nie mialam wspolczuje no ale dobrze ze nie zalujesz ze z nim bylas i ze nauczylas sie od niego wiele rzeczy o ktorych teraz bedziesz pamietac i patrzec dobrze na rzeczywistosc. jak kazda dziewczyna czasem mysli o swoim bylym

Gość Hmmmmm/
ja mam lat 19 a on 21 znamy jestesmy ze soba od czerca wsumie mozna tak powiedziec "przypadkiem sie poznalismy i calkiem przypadkiem sie pokochalismy "

no to jesteś teraz w moim wieku ;) myslę ze koleś który ma 21 lat i poszedł na 2 lata do karnego nie ma przyszłości ... przecież to wiek w którym młody chłopak uczy się najwiecej ... nie chodzi mi tylko o szkołę ... ale także o życie. Myslałaś co bedzie jak on wyjdzie? żadnego wykształcenia, zero perspektyw, a szanse znalezienia pracy znikome ... zostaje budowa i jakieś zatrudnienie na czarno ;)