Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roodluvan

Jak zepsuć mężowi telewizor by sie nie poznał, że to ja?

Polecane posty

Gość roodluvan

Mój mąż jest telemaniakiem. Zaczyna mnie juz to nie tyle co denerwowac ale niepokoić. Pomóżcie bo narazie nie widze innej opcji. Moze ktos mi coś doradzi. Pilot nie wchodzi w grę bo mamy blisko sklep z pilotami.

połóż magnes w pobliżu to TV będzie się obraz chrzanił stopniowo , po paru dniach całkiem się zepsuje

Gość viola_2
a moze w tej skrzynce od kablowki poszperaj ? jedna wtyczke wyjmiesz i po sprawie, no chyba ze wpadnie na to. ale mozesz ja tak delikatnie wyjac to moze pomysli ze po prostu ktos sie dobijal. czasem tak bywa:)

akurat w skrzynce od kablówki nałożone są filtry blokujące , więc jak się je wyjmie to programów jest więcej. więc efekt owrotny do zamierzonego :)

Gość viola_2
heh dobrze wiedziec

Gość ciotka z Kielc
Co to a idiotyzmy ? Powiedz mężowi, że nie można tyle oglądać tv i wypracujcie kompromis. Że np. telewizor chodzi 3 h dziennie i wiecej nie ma prawa.

Gość cotoznaczyma
ktos sie za mnie podszywa..zmieniłam nick..

Gość cotoznaczyma
Rozmowa z mezem nie odnosi skutków. Musi mu sie zepsuc z ze nie ma czasu to szybko nie zreperuje. Prosze o dalsze porady..bardziej fachowe kurcze..moze poradze sobie. Czyżby nikt nie wiedział co i gdzie ruszyć by nie grał lub szwankowała TV?

Gość cotoznaczyma
wtyczki tez nie ..bo on zna si ena tym

Gość cotoznaczyma
dobra wkurzyłam sie i rozwalilam jednak telewizor o sciane, mąż mnie zabije, ale to z depresji i braku sił teraz krzyczę na telewizor "ty chamskie ustrojstwo, to przez ciebie mi się małżeństwo rozpadło" nie mam już sił, dowidzenia :(

skoro się na tym zna bardziej od ciebie to nic nie zdziałasz. piszesz, że on nie ma czasu na naprawy. skoro ma na oglądanie, a planujesz żeby nie oglądał to automatycznie będzie miał dużo czasu na naprawy :) btw mój sposób z magnesem wg mnie najlepszy i najtrudniejszy do wykrycia. z kablami i wtyczkami to nie ma sensu , wystarczy miernik i podstawy wiedzy technicznej i usterkę idzie naprawić w 10 minut.

Gość zdzisława_U
Moje kochane wziąść należy spryskiwacz do mycia szyb pusty, zagotować wodę wsypać tyle soli aby był roztwór nasycony ( jak któraś nie wie to do podstawówki ) następnie wlać to do spryskiwacza i spryskać wnętrze telewizora ( przez kratki zwykle - wyłączyć z prądu ) tymże środkiem. Zabieg powtarzać do utworzenia się cienkiego filmu z soli na elektronice który to doskonale prąd przewodzi i generuje piękne zwarcia. Pozdrawiam zdzisława_U

Gość wpwpwpwpw
nick sobie zaczernij to nie bedzie podszywow:P o mezu pykajacym kanalami moge napisac 5 tomow😠 ja pierdole:O pyka i pyka-wrrrrr

Gość wpwpwpwpw
a jak dopyka sie do czegos to z regoly gowno jakich malo.durny film typu-zabili go i uciekł😭 do tego chrupie paluszkami albo czym sie da. wiecej wad nie posiada wiec zostawie go w domu:D...... i tak go kocham❤️

Gość sprzedaj telewizor ale
upozoruj włamanie. Wyczyść też konto, żeby nie mógł upić nowego.

Gość dvdvdf
po prostu go zabij.

Gość a jesteś ładna czy raczej nie
Rada z morderstwem jest git :classic_cool:

Gość lol xd
Nalej Wody Do Wiaderka Otwórz Telewizor I Zalej Go Nią NIE ZAPOMNIJ NAJPIERW WYCIĄGNĄĆ WTYCZKI Z GNIAZDKA!!!