Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hijka

Jestem ZALAMANA!tradzik po odstawieniu tabletek anty...

Polecane posty

Gość hijka

Odtsawilam tabletki antykoncepcyjne 2 miesiace temu bo wychodzily mi wlosy ( jeannine) i mam straszny tradzik!!!!!!!:(:(:(:(:(..wstydze sie z domu wychodzic...czy jak zaczne brac tabletki YASMIN tradzik zejdzie:(?????po jakim czasie.. PROSZE O ODP:( !

Gość hijka
prosze pomozcie..:(:(:(:(:(:(

Gość zniknie zniknie
ale potem znowu wróci. Ludzie, kto wam wmówił, że tabletki anty leczą trądzik :O

ja bralam diane 35 przez 6 miesiecy na tradzik, zeszlo mi wszytsko z twarzy, czasami mam nawroty ale juz nie tak silne i wystarcza masci i jest po problemie, ale kazdy organizm reaguje inaczej:O

Gość zależy jak długo brałaś
i czy przed braniem miałas trądzik teraz masz rozlegulowany organizm, potrzeba trochę czasu, żeby hormony się unormowały skro przestałaś brać ze wględu na wypadanie włosów to jaki jest sens, żebyś sięgała po inne pigułki z tej samej grupy? efekt może być ten sam musisz przeczekać, stosuje zdrową dietę i np. maseczki z glinki zielonej na oczyszczenie skóry

Gość hijka
mialam tradzik ale maly ..pojedyncze wypryski..i tlusta cera..po jeannine w zasadzie mialam ladna twarz..ale wlosy zaczely wypadac...odtsawilam..po dwich miesiacach koszmarrrrrrr!!!!!!boje sie ze zawale szkole ( w tym roku matura) ja juz zaczynam sie poddaac.. juz wiem ze bede miala straszne blizny...tradzik zrujnowal mi zycie.........................................

Gość kdjskdnlwfkd
idz do ginekologa i powiedz, zeby Ci zrobil testy hormonalne. dowiesz sie czego masz za duzo, czego za malo, wlacza Ci do leczenia odpowiednie leki i po 2 miesiacach bedziesz miala tradzik z glowy :) ja tez po tabletkach mialam zawsze nawrot pryszczy, nie wychodzilam z domu itd, ale po tych testach i lekach cera sie ustabilizowala i mam teraz pojedyncze problemy z pryszczami :) aha, test sie robi miedzy 16 a 30 dnim cyklu wiec sobie oblicz kiedy najlepiej isc do lekarza, zeby tego nie odkladac w nieskonczonosc :)

Gość zależy jak długo brałaś
po odstawieniu zawsze jest troche gorzej pigułki niszczą zdrowie - ale to ostatecznie twój wybór, jeśli chcesz je brac dalej to bierz, ale miej świadomość, że to nie rozwiązuje tak naprawdę problemu tylko odsuwa go w czasie - jak odstawisz za kilka lat trądzik pewnie wróci yasmin ma bodajże mniej hormonów od jeanine, więc pewnie na efekty musiałabyś znów troche poczekać podczas brania pigułek i po należy suplementować minerały, głównie cynk, bo tabletki powodują jego niedóbór - brak cynku też może wpływać na wypadanie włosów makijaż może bardzo pogarszać stan takiej cery, najlepiej nie stosować żadnych podkładów ani pudrów, wszystkie zapychają pory, wbrew temu co twierdzą producenci - najwyżej korektor punktowo, jak się wstydzisz wyjść bez :)

Gość hijka
to ja bym musiala calab brode posmarowac tym korektorem ..i polowe policzkow...ja mam syf przy syfie.....wysiadam juz:(

Gość hijka
wypowie sie ktos jeszcze?

Gość hijka
??

Gość hijka
>?????

Gość hijka
??

Gość hijka
??????????????????????

Gość hijka
?????