Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szeffff

dziś dzień mężczyzny

Polecane posty

Dzisiaj to wy powinniście płakać że kwiatków nie dostaliście ... ;] i że was kobieta nie kocha bo zapomniała :P TRZEBA JĄ RZUCIĆ - natychmiast :P Czego byście chcieli w tym dniu?

Gość a ja mojemu zapakowalam
do pracy..... jajka niespodzianki :P niech sie duze dziecko troche pobawi :D

Co? To ile jest tych Dni Mężczyzny w ciągu roku? Ja kupiłam prezent chłopakowi na 30 września, zresztą u mnie w szkole wszyscy wtedy obchodzą , spotkałam się też z wersją , że jest w styczniu, ale ten marcowy to już mnie zaskoczył.

Dzięki Musztarda za wyjaśnienie :) Ale uważam że to niesprawiedliwe, że płeć męska ma dwa święta a my jedno ( nie ma Dnia Dziewczyny).Ale za to nasze jest w kalendarzu i przynajmniej jest tylko jedna wersja kiedy jest obchodzone.

No właśnie, będąc chłopczętami, a potem będąc mężczyznami. Jedno z dwóch. A My Kobiety, w pewnym wieku, możemy załapać się nawet na 3 kobiece święta: Dzień Kobiet, Dzień Matki i Dzień Babci. :)

Mężczyźni też mają Dzień Dziadka i Dzień Ojca :D W cholerę prezentów można nazbierać.Ja zbieram na urodziny,imieniny,Walentynki,Mikołaja,Boże Narodzenie i Dzień Kobiet, a jeszcze być może kiedyś będę zbierać na Dzień Mamy i Babci.

plus urodziny, walentynki, boże narodzenie itd to daje świetny bilans roczny prezentów ___________________________ ja na urodziny, gwiazdkę zawsze dostaję prezenty z dwumiesięcznym wyprzedzeniem :O i tak było niedawno pod koniec lutego dostałam prezent na urodziny, które mam w kwietniu

A kiedy jest dzień dziewczyny? Skoro rozróżnia się dzień mężczyzny i chłopaka?