Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednak warto

sprawidzic jego komorke

Polecane posty

Gość jak miala przeczucie
ze cos jest nie w porzadku i tak tez sie okazalo, to dobrze, ze to zrobila!!! lepiej sie dowiedziec wczesniej i nie marnowac sobie czasu!!!

no wlasnie znam facetow (przynajmnej tak i sie wydaje) jesli poznasz go choc troche to widac kiedy kombinuje

no pewnie ze tak wszyscy kombinujemy w ten czy inny sposob

Gość jak miala przeczucie
100% nigdy nie powinno sie miec:-P;-) pewnosc jest zgubna:-P

bo nie ma czegoś takiego jak 100% czegokolwiek, kiedy chodzi o uczucia :) równie dobrze można nie wychodzić z domu, bo przecież istnieje jakieś tam prawdopodobieństwo, że człowiekowi cegła na głowę zleci.

a istnieja takie zwiazki gdzie jest 100%zaufania?

nie jest dobijające...po prostu nie ma co się nastawiać na te wszystkie "na zawsze" i cieszyć się miłymi chwilami :)

" jeszcze nie znalam faceta ktory potrafi sie idealnie kamuflowac" gdybym ja cos kombinował, to Rutkowski by nie doszedł do tego, ze sciemniam

Gość Do movering
Masz bardzo prosty (wg Ciebie) sposób na związki. Nie chciałabyś być z kimś kto Cię oszukuje. Czy dobrze zrozumiałam?

Gość emiro
ja swojemu tak bardzo ufałam ze nawt nie wiedziałam ze od roku spotyka sie z moją kolezanką.I przeglądanie komórki nic nie dało bo wykasowywał smsy i połączenia.Więc sprawdzac czy nie sprawdzac jak ma zdradzic to zdradzi.

ufam-nie ufam, zdradza-nie zdradza....albo jest mi z kimś dobrze albo nie, jeżeli dobrze, to nie wpadnie mi do głowy naruszanie cudzej prywatności, a jeżeli źle, to należy sie spakowac i odejść. No, ale to za proste.

Gość Do emiro
...i masz rację ale po co poświęcać Mu rok naszego życia.

Gość emiro
niczego bym sie do tej pory nie domyslila gdyby mi nie powiedzial tak mu ufałam i to nie tylko w takich sprawach wiecie jak to jest jak chce sie byc dobrą zoną. I dostałam takiego kopa ze przejrzalam w koncu na oczy i po 11 latach zlozylam sprawe o rozwod.

Gość Do movering
Wyobraź sobie, że facet mówi Ci, że pracuje a jest na piwie z kolegami. Czy to nie jest oszustwo i nadużyci Twojego zaufania?.

Gość emiro
a co jak mowi ze zostaje dluzej w pracy i w koncu nie wraca na noc a potem dowiadujesz sie ze byl z twoja kolezanka w hotelu? To dopiero oszustwo

Gość emiro
Otak facet zawsze cos wymysli zeby znalezc pretekst na cos oni to potrafią zona marudzi dzieci placza im to wolno

Movering - zgadzam się z Toba. Skoro kłamie to ten związek wcale nie był idealny , i przede wszystkim potrzebne sa jasne zasady. Kązdy ma swoje prawa w związku i obowiazki.

bo to oni ciezko pracuja co jest smieszne tak jakbysmy my nie zapierdzielaly

Emiro : ja rozumiem, że w tej chwili myslisz o facetach jak najgorzej, ale to niezupełnie tak. Preteksty wymyślają i faceci, i baby (my czasami nawet lepsze jesteśmy w wymyślaniu tych pretekstów). Movering : wyrazy podziwu, niewielu znam mężczyzn, ktorzy potrafią docenić "kobiece" prace :)

Gość Do movering
Dopisaliście wiele z możliwych oszustw, z którymi spotykamy się na co dzień ze strony Naszych partnerów. Bo jeśli okażesz Mu zaufanie i nie sprawdzisz czy jest w pracy(jak mówi) to następnym razem nie wróci rano z tą samą śpiewką a Ty stosując zasadę zaufania w związku obudzisz się po 10 latach z ręką w nocniku. Ja pozwalałam Mu chodzić z kolegami na piwo ale On te wolne chwile szybko spożytkował na inne cele, bo przecież nudno tak tylko z kolegami i ile można pić piwo.

"ja pozwalałam"....mam nadzieję, ze na chodzenie do toalety też mu pozwałałaś? :D

Gość Ja pozwalałam
Za każdym razem mój mąż pytał się czy może iść na piwo z kolegami i ja mu POZWALAŁAM. Chyba na tym polega współżycie w związku, że partner pyta drugą połowę czy ma coś przeciwko. Inaczej faktycznie każdy ma prawo robić co tylko chce wlączając w to kochanka na boku.