Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawalawa

Dlaczego koleżanki wyśmiewają mój wygląd?

Polecane posty

Gość wawalawa

Wiem że nastolatki są krytycznie nastawione do siebie ale nie do tego stopnia. Ciągle szydzą ze mnie i puszczają teksty: W klasie od 1 - 3 to pewnie laseczka była a teraz .... heheheh Ale masz zryty ryj. To jest straszne. Dlaczego tak robią?

Gość pewnie same maja
kompleksy i chca odwrocic je od siebie wytrykajac bledy innym

Gość wawalawa
No to wiem... czyli z tego wychodzi że jestem brzydka skoro tak mi docinaja... :(

Gość nie ma brzydkich
kobiet tylko wina czasem brak:)

Gość nie przejmuj sie tym
dbasz o siebie ? chodzisz do fryzjera, malujesz sie/?? moze powinnas cos zmienic wswoim wygladzie wtedy sama spojrzysz na siebie inaczej

Nastolatkowie są szurnięci. Dojdziesz do 20-ki to sama zobaczysz że świat będzie inny. Zarówno ty (wtedy ukształtuje się twoja uroda) jak i koledzy - z charakteru też.

Ja z doświadczenia wiem że w wieku akademickim i trochę późniejszym (najważniejszym w życiu prywatnym) najładniejsze to niekoniecznie były ten z czasów LO. Bo między nastolatką a późniejszą kobietą potrafi być różnica i potrafią się pozmieniać. Teraz najładniejsza moja koleżanka - rówiesniczka to taka szara myszka z czasów LO. (i tak od 4-5 lat już jest)

facet78 ...masz racje :) ale to samo się tyczy facetów ja w technikum byłem obleśny tzn bardzo chudy skóra i kości ale teraz jak przytyłem 10 kilo to już zupełnie inaczej wyglądam choc mnie to niezadawala jeszcze :( a co do ciebie autorko to pewnie te koleżanki mają kompleksy i chcę cię zdołowac :( ale ty sie niedaj :)

właśnie. Jak dokuczają koleżanki to często jest to wynik zazdrości. Np Polski w szkołach w UK miały przechlapane. Włąśnie z zawiści brytyjskich rówieśniczek. He, he :-D Słowianki są najpiękniejsze :-)

Gość wawalawa
tak mi chodzi po głowie, że przyczyną tego może być brak dwóch jedynek w górnej szczęce i łysina, jakie powstały gdy eksperymentowałam z gazami w szkolnej toalecie :O

Gość wawalawa
To wyżej to nie ja. Ja jestem chuda, i mam brzydką twarz. Reszta może byc.

Gość waldemar17
jak masz niezłe cyce, to reszta jest sprawą drugorzędną uszy do góry :-)

Gość bhffhhh

Gość kocia łapka
takie gadanie nastolatek nie ma żadnej wartosci Jak byłam w liceum, to też mielismy klasowe "piekności", ja byłam raczej właśnie takim nie-wiadomo-czym, ani ładne, ani zgrabne, twarz jak ziemniak, figura do kitu - tak sie wtedy widziałam. Teraz po 10 latach patrze na zdjecia i widzę, jakie te "laski" to były wiesniary. A ja wcale xle nie wyglądałam. A jeszcze lepiej jest na spotkaniach klasowych - te "slicznosci" mają cyce obwisłe, fryzury jak stare lesby i 15 kg nadwagi. A te, z których chłopcy się nasmiewali, że "cnotki" wyrobiły sie na naprawdę ładne kobiety

Gość kocia łapka
to, jak teraz wszystkie wyglądacie, to jest faza przejsciowa; po prostu nieopierzone kurczaki, nieukształtowane, jeszcze szukacie, kim jestescie niech one cie pocałują w dupę, ty znajdziesz swój styl prędzej czy później, a one tez za 5 lat bedą sie wstydziły pokazac komukolwiek swoje zdjęcie z przeszłosci, choc dziś mają sie za miss swiata

Gość kocia łapka
sorry, nie lesby, tylko stare torby chciałam powiedziec 🌼

Gość kocia łapka
no jakieś takie ni to ni smo, bez określonego charakteru, bez jakiegoś pomysłu, bez jakiejś linii, tylko ucięte na dość krótko, ale nie całkiem krótko, takie troche tak, trochę tak, ale ani jedno, ani drugie

Gość halina melina
Bejbe lilly chyba przesadzasz z długością stopki! ;)

Gość facet co sie zna
Z największej brzydulki dobry specjalista zrobi super laskę. Jeśli masz niezła figurę to już jest dobrze, bo to najtrudniej zatuszować. Ważne są ładne zęby, dobra fryzura odpowiedni makijaż.

Gość wawalawa
bargga też mi się tak wydaje.