Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia cichopek

Gdy słucham tego wykonania piosenki Whitney Houston przechodzą mi ciarki

Polecane posty

kasi cichopek, nie przechodzą ciarki tylko kolejne taneczne kroki z tym no jak mu tam....

Gość Leona Lewis
uwielbiam Ją!!!! Polecam też jej piosenke"it's all 4 U"

Gość kasiaa cichopek
świetnie śpiewała też I will always love you, ma dziewczyna głos!

Gość sfdgsfdg
wg mnie: jest to poprawne, choć cięższe, wykonanie niż oryginału i mniej perfekcyjne jeśli chodzi o detale, a tak poza tym dla mnie sama melodia to męczące wycie i przerost formy

kocia lapka --> niezła jest ładnie śpiewa ale nie ma oryginalnej barwy....spiewa jakby za bardzo na nosie :D

Gość katarina falk
when you believe? niezbyt fajne a ta 6-letnia dziewczynka jest nieciekawa

Gość katarina falk
a hinduska z niemiec - do kitu :/

Gość kocia łapka
e tam, na jakim nosie laska ma głos jak dzwon, mnie sie cholernie podoba

Gość jarzebina ina ina
dziewczyna ma glos i spiewa na zywo po prostu rewelacyjnie. widzialam ta edycje brytyjskiego idola, ktora wygrala:) tzn "x-factor'a" bo tak to sie tam nazywa:) tylko jedna prosba do autorki topicu - zmien sobie nicka kochana, prosze. :(

Gość sfdgsfdg
A tej Judith to po prostu nie umiem ocenić. Za dużo w jej śpiewie jest jakichś etnicznych naleciałości. Przynajmnej tak mi się zdaje. To co śpiewa jest po prostu inne, poza kategorią. Z kolei paniena w pokoju, śpiewa po prostu u siebie, i na siedząco. Niewiele nam to mówi o jej możliwościach wokalnych gdyby miała zaśpiewać pełnym głosem na scenie.

panna w pokoju śpiewa czysto i ma bardzo ładną barwę...tylko tyle że nie możemy ocenić skali...

ta dziewczynka naprawdę ma talent :) jeszcze podniesie skale później na razie ma średnio wysoką :)

Gość sfdgsfdg
Pomęczyłam się słuchając tej dziewczynki, Connie. No przecież ona ma wspaniały głos i dużą skalę obecnie ale... dotychczasowym nauczycielom powinno się wydać zakaz zbliżania do niej. Kto jej tak wbijał takty do głowy że aż zwalnia i zjeżdża z tonu, kto jej zawodzić jak babie w kościele?! W jej wykonaniu piosenki słychać jakiegoś nauczyciela-beztalencie, z manieryzmami pseudooperowymi lub kościelnymi. Aż szkoda że mała ma dar odtwarzania co się jej zaproponuje.

Gość dlaczego tak..
Fajna ta Connie, ale...śpiewa bardzo może nie cihco..ale bez "potęgi"..Nie ma mocy w jej głosie jaka ma dion czy huston...widac to w piosence I Will Always Love You ...jak przyciska..to jej głos robi sie bardzo dziecinny..umyka gdzies to piekno swingu..ktore ma w zwrotkach.. nasza Ala janosztez robiła wrazenie taka mała a taki głos...jak miała 8 lat spiewała piosenke Divy chyba Maria Carrey..i u Ali był ten mocny tembre głoosu, ktorego tu u Connie mi brakuje..tak jak ktos wyzej rzekł..jest stale na srednim poziomie..Czemu? Przecież ma mikforn? To wzmacnia potegę głosu.. a u niej jest nadal cicho...

Gość dlaczego tak..
Connie ma ładny swing..miejscami jak Górniak;) takie "puszczenie głosu" i w doł..:) slicznie

Gość dlaczego tak..
A z doświadczenia..szkoda, ze potem z tych małych talentow..nic nie ma jak urosną.. ale jak sa małe kajtki i maja po 6 lat to sie nimi zachwycamy, takie małe a super spiewa.. a potem powszednieja..jako dorosłe divy Ala Janosz Georgina Connie chyba tez Shirley Temple;) Angleo Kelly A co to za głosy miały nie byc..operowe na miare nie wiadomo kogo... :) Fajnie ze chociaz jako dzieci spiewaja.. czemu jest takie zjawisko nie wiem:)