Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolka

Prawa nastoletnich matek

Polecane posty

Gość dodatek za brak mozgu
jak chcesz dostawac kase za seks to idz na autostrade. Co do tego jak znasz swojego fagasa-zostawie to bez komantarza ,bo "zwiazki " szesnastolatkow mnie po prostu smieszą.

Gość a to ci dopiero
To swiadczy o braku honoru tego goscia zwyczajnie bo skoro facet moze spłodzic potomka to powinien tez moc go samodzielnie utrzymac a jesli nie to niech nie bzyka przypadkowych "dziewic'

Gość Karoollka
Może tak ale wiek tu ma najmniejsze znaczenie!! Ludzie którzy mają uczucia nie wyżywają sie na innych!!! Wiec to że jesteś starsza to hu**** znaczy bo niewiesz co mówisz i niewiesz jak możesz skrzywdzić inne osoby!!!! Co innego jk bym była zla ale nie jestem!!! Nie zrobiłam nic złego i niewiadomo co byś powiedziała mnie to n ie zaboli więc oszczędź sobie pisania!!!!

Gość a to ci dopiero
jak chcesz dostawac kase za seks to idz na autostrade trafione w sedno dajcie kase jej bo sie bzykac jej chciało! :D:D:D:D:D

Gość ulencjaaaaa
Co wy jeszcze na dziewczynę najeżdżacie???? Wyraznie napisałam,że ja z moich kolosalnych podatków ją utrzymam !!!!!!!!!!!! :-))))

powtarzasz to,ze nie zrobilas nic zlego jak mantre.A ja mysle,ze niezłe ziółko z ciebie. porzadne dziewczyny w twoim wieku raczej zajmuja sie innymi sprawami

Gość a to ci dopiero
nie zrobiłas nic złego ale chcesz zrobic skoro chcesz wyłudzic pieniadze to znaczy ze jestes naciagaczka dostaniesz jak wszyscy becikowe a ty jeszce chcesz dostac cos ekstra za sam fakt ze dowodu osobistego ci brak moze ci kupic batonik?

moze tez palic moga Ci ktorych stac na leczenie raka pluc, mieszkac w miescie tylko Ci ktorych stac na leczenia astmy, dziecko.... oooo to pewnie z pol Polski by dzieci miec nie moglo.... uniwerek i szkola tylko dla dzieci ktore potrafia czytac ksiazki w wieku lat 4 :o

ulencja -to zrob jej przelew

Gość a to ci dopiero
ulencja a jakie to bajonskie sumy płacisz?

Gość Karoollka
nIe chcę dostawać kasy za seks ale pewnie wy brałyście skoro tak piszecie!!!! Tatuś dziecka będzie płacił i wcale się od tego nie próbuje wymiać on jest starszy niż ja a ja tesh nie mam 16 lat jak tam napisałaś!!!!

Gość a to ci dopiero
porzadne dziewczyny w twoim wieku raczej zajmuja sie innymi sprawami tez tak mi sie wydaje one w tym wieku podkochuja sie platonicznie i raczej mysli zajmuje im szkoła

Gość Bezczelni Czepiać się
potrafią, A wiecie jakie warunki więzniowie mają ???? Jakie dziene wyżywienie???? III to MY ich utrzymujemy... gwałcicieli,złodziei i morderców?????? I to Was w oczy nie KOLE? OBłudni jesteście I prostacy z was.

dodatek za brak mozgu - skoro ona jest wg Ciebie taka zła to Ty jako porzadna kobieta w "twoim" wieku raczej mogłabyś zająć sie innymi sprawami jak denerwowanie (fakt że może młodej) ale Kobiety w ciąży..

Gość a to ci dopiero
a to w ciazy sa jakies dodatki dla nastolatek??????????

Gość a to ci dopiero
Dziecka w ciązy!!!!!!

ja tylko wyrazam swoja opinie, dosc mam tego uprzywilejowania kobiet w ciazy, moze jeszcze ja w dupe pocałowac,ze raczyla zaciazyc :O

Gość Karoollka
Nie chcę brać nic ekstra!!! Chcę brać tyko to co mi się należy chyba nie!!??? Dlaczego matki alkoholiczki które zająć się dziec kiem nie umią mogą brać krocie i do nich nie masz pretesji ale jak ja zadałam tylko pytanie jakie mam prawa to robisz awanturę??

Gość a to ci dopiero
Bezczelni Czepiać się jak ci z pierdli sie odezwa to tez im napisze co o nich mysle spokojan twoja głowa

dziecko, panna, kobieta - ok - nawzij sobie jak chcesz - ale w ciąży więc może jej odpuść co? już i tak swoje dostała..

Gość a to ci dopiero
Nie chcę brać nic ekstra!!! Chcę brać tyko to co mi się należy chyba nie!!??? Dlaczego matki alkoholiczki które zająć się dziec kiem nie umią mogą brać krocie i do nich nie masz pretesji ale jak ja zadałam tylko pytanie jakie mam prawa to robisz awanturę?? nie robie awantury --to raz "NIE UMIEJĄ"--to dwa czy ty bedziesz umiała sie zajac dzieckiem to sie okaze--to trzy

Gość Karoollka
sama się lepiej pcaluj może Ci się lepiej zrobi bo chyba Ci czegoś brakuje!!???> A zkad ty wiesz co robiła Twoja córeczka w moim wieku??!! Masz pewno ść że nie uprawiala seksu!??? To że Ty jestes stara to niewiesz co si ę teraz w kraju dzieje wśród młodzi eży

Gość a to ci dopiero
brać krocie?????????????? Z MOPSU??????? to sa krocie???? ty chyba sie rozczarujesz jak juz te "KRocie' dostaniesz

Gość podatki ida na gorsze rzeczy
"dostaniesz jak wszyscy becikowe a ty jeszce chcesz dostac coś ekstra za sam fakt ze dowodu osobistego ci brak" jeżeli jej będzie to przysługiwać, to czemu ma nie skorzystać?! Rozumiem, że ty dobrowolnie rezygnujesz z pieniędzy, któe Ci się należą. Tak? Hmm cóż za altruizm :o ? idź popracuj nad sobą, bo najwyraźniej masz jakiś problem Te pieniądze (nawiasem mówiąc śmieszne kwoty biorąc pod uwagę wydatki na dziecko) idą właśnie po to, żeby jej dziecko miało co jeść. Tak Ci żal???

Gość ulencjaaaaa
Zależy co dla kogo jest bajońską sumą...

Gość a to ci dopiero
takkkkkkkkkkkkkkkkkkk?????????? nie wiem co córeczrobiła 2 lata temu w kazdym badz razie nie szlajała sie po nocach o szkole nie zapominała i do dzis dziecka nie ma

Gość a to ci dopiero
nie zal mi nie rozumiecie tego ze jak sie zaczyna bzykac to nalezy tez zaczac myslec o ewentualnych konsekwencjach tego a nie zajsc sobie w ciaze a potem po mopsach sie szlajac To jest odpowiedzialnosc waszym zdanie