Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolka

Prawa nastoletnich matek

Polecane posty

Gość Karoollka
A zkad wiesz że ja się szlajałam po nocach i zapominałam o szkole??!!! Dziecko mam ale jestem na nie gotowa to czemu Ci się cos niepodo ba?? ja tylko spytałam jakie mam praa i nie tylko o pieniądze pytałam jakbyś niezapomniała ale w tym wieku skleroza możliwa!!

Gość a to ci dopiero
zakamuflowana tu nie o jej wiek chodzi tylko o brak poczucia wziecia odpowiedzialnosci na swoje barki i barki dawcy spermy Ona sie zabawiła jemu tez fajnie było a kto ma poniesc konsekwencje?? ano społeczenstwo które płacie podatki a wtym akcie prokreacji udziału nie brało

Gość Karoollka
Jezu ale jakbym miała rok więcej to bym mogła jak to napiałaś szlajać się po mopsach??? i już bym wtedy była dorosła i mogła uprawiać seks?? zastanow się bo ja się nie błagam ani nie żebram o pieniądze ty lko grze znie spytałam!!

Gość a to ci dopiero
A zkad wiesz że ja się szlajałam po nocach i zapominałam o szkole??!!! hhaha a w ciaze zaszłas w dzien? moze w szkole jeszcze na przerwie obiadowej miedzy klasówka z matmy a z fizyki??????? a moze w domu jak mama robiła ci budyn?

Gość Karoollka
Ja niepowiedziałam że on niebedzie nas utrzymywał kiey to zrozumiesz??? Aż tak ciężko co ś Ci wklepac to tej głowy??

Gość podatki ida na gorsze rzeczy
"dosc mam tego uprzywilejowania kobiet w ciazy" no i wszystko jasne! to cię boli najbardziej ciekawe co ci takiego kobiety w ciąży zrobiły, że ich tak nienawidzisz???

Gość a to ci dopiero
ezu ale jakbym miała rok więcej to bym mogła jak to napiałaś szlajać się po mopsach??? wiesz co to MOPS???

Gość Ufliczka
gówniara sie dupi po kątach i jeszcze pieniędzy sie domaga od państwa. Juz patrzy gdzie co skubnąc, Niech sie do roboty weźmie.

Spoleczenstwo "ponosi konsekwencje" kazdego dziecka obojetnie czy urodzonego w wieku lat 17 czy 30. Myslisz ze konsekwencje dla Ciebie jako podatnika bylyby mniejsze gdyby ona urodzila w wieku lat 20? Poza tym skoro tak narzekasz to ok, niech Twoje podatki na to nie ida ale niech jej podatki i tego dziecka nie ida np na leczenie ciebie, przyszlej schorowanej staruszki albo na emeryture - emerytura sie nalezy ale skoro dla Ciebie to zebranie no to moze sie jej zrzekniesz....

Gość Karoollka
Nie!!! Moja sytucja jest trochę bardziej skomplikowana niż tobie się wydaj. Ale niemam zamiaru Ci tego tlum aczyc bo i tak nie zrozumiesz!! Powiem tyle ze nie zaznałaś takich rzeczy jak ja i dlatego nigdy niezrozumiesz mojej sytuacji

Gość a to ci dopiero
a niepowiedziałam że on niebedzie nas utrzymywał kiey to zrozumiesz??? no wiec po co ci te panstwowe pieniadze skoro to co on zarobi wystarczy?

KArolka czytam i czytam wiec może sie wtrące jesli chłopak będzie z wami to bedziecie tworzyc w oczach MOPS rodzine wiec dochody będą brane pod uwage chłopaka również na dodatek z tyt. samotnego wychowywania tez raczej nie amsz co liczyć niestety

Gość dodatek za brak mozgu
załosny juz zaczyna sie robic ten temat ... prawda jest taka, autorko,ze przegrałas zycie, bez wykształcenia, bez zawodu, z dzieciakiem na karku. Mozesz sobie dla lepszego samopoczucia dorabiac teorie o tym,ze dziecko bylo planowane itd.,ale nie zmienia to prostego faktu-kolezanki zdadzą mature, pojda na studia, a ty bedziesz siedziec w smierdzacych pieluchach. I tak pewnie juz jestes posmiewiskiem w szkole

Gość Karoollka
Właśnie

Gość a to ci dopiero
zakamuflowana czy ty wiesz skad sie biora pieniadze na emeryture??????

Gość a to ci dopiero
dodatek za brak mozgu masz racje temat juz "przegadany"

Ufliczka-ale do jakiej roboty ja przyjmą? chyba tylko do sprztania kibli, a to pewnie dla bardzo dojrzałej kobiety uwłaczajace

Gość a to ci dopiero
dodatek za brak mozgu :D

Gość Karoollka
Nie mam przeganego życia!!!! Skończe szkmłe i wybieram się tak samo na studia co z tego że trochę później?? ja ju ż będe mieć odchowane dziecko a one dalej będą siedzieć w pieluchach!! i nigdy tak do mnie nie m,w!!! Bo nie przegrałam życia!!!

Gość podatki ida na gorsze rzeczy
"tu nie o jej wiek chodzi tylko o brak poczucia wziecia odpowiedzialnosci na swoje barki i barki dawcy spermy Ona sie zabawiła jemu tez fajnie było a kto ma poniesc konsekwencje?? ano społeczenstwo które płacie podatki a wtym akcie prokreacji udziału nie brało" jako obywatel płacisz na wiele rzeczy w których udziału nie nie bierzesz, czego sam fakt nie zwalnia cię od płacenia zakamuflowana pomarańcza: własnie próbuje uświadomić co poniektórym, na czym polega płacenie podatków, ale do nich najwyraźniehj nie dociera, uwzięły sie na tą dziewczynę i już :(

Gość a to ci dopiero
Zakamuflowana pomarancza mylisz ZUS z MOPSEM

prosze cie- przeciez ty jeszcze ortografii nie opanowałas :O trudno znalexć jakis wyraz bez błędu . Ale oczywiscie-skonczysz studia i zrobisz kariere,wmawiaj sobie

Gość a to ci dopiero
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D moze "lodzistyke" skonczy

Gość a to ci dopiero
czego Jas sie nie nauczy tego Jan nie bedzie umiał

Gość ulencjaaaaa
Dodam,że jeszcze inne osoby z naszej rodziny mają przedsiębiorstwa średnie i duże. I też odprowadzają ogromne sumy podatków do Skarbu Państwa, i nie mają nic przeciwko temu by te pieniądze zamiast do Państwa dawać bezpośrednio potrzebującym. A nie rządzącym na utrzymanie i limuzyny. Zresztą nie chce się zbytnio rozpisywać,ąle również w Afryce wielu wioskom pomogliśmy i dużo dzieci utrzymujemy tam.... Ps.Wielu młodym mamom,a także chorym dzieciom w Polsce pomogłam,osobiście. W formie pieniędzy,żywności,art. chemicznych,art. przemysłowych, meblowych a nawet w formie leków i preparatów witaminowych dla dzieci. Staram się zarażać tym zamożnych przyjaciół,aby pomagali ( na razie z powodzeniem) I mam nadzieję,że nauczymy się pomagać biedniejszym i słabszym. My jako społeczeństwo.

Gość a to ci dopiero
ja prywatnie sie lecze............ .wiec juz skoncz te wywody