Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakasia

Znacie jakiś peeling do ust???

Polecane posty

Gość kakasia

Ale taki gotowy do kupienia. Polećcie jakiś dobry :-)

Gość Podejrzewam że nikt ci nie
pomoże. Większość, jak chce zrobić peeling traktuje po prostu usta szczoteczką, a nie wywala kasę na duperele.

Gość kakasia
Ja też szczoteczką próbowałam ale zawsze po tym miałam gorsze usta niż przed. Za bardzo je podrażniała :-(

Gość najlepszym i sprawdzonym sposo
-bem dla mnie jest smarowanie ust zwykłym miodem ... jest to najlepszy peeling i nawilzacz pod słońcem .... posmaruj usta miodem tak jak kremem i juz nos az sie wchłonie 🖐️

Gość kakasia
Dzięki, spróbuję :-)

smashbox ma peeling do ust, uzylam dwa razy wiec nie mam wyrobionego zdania. calkiem przyjemny w uzyciu ale co do efektow to oczekiwalam innych :) ma jednak dobre opinie na kwc wiec wciaz daje mu szanse. dokupilam tylko sally hansen 24 hour lip treatment i zobaczymy :) sally hansen tez ma pomadke peelingujaca ale nie uzywalam. z wygladu wydaje mi sie, ze efekt bedzie podobny jak u smashnoxa bo ust nie mozna zdzierac jak papierem sciernym :) zaluje, ze palilam bo od tego usta sie marszcza :O

jest doskonaly delikatny piling mozna go stosowac na oczy i usta firma GUINOT piling ma nazwe biologique gomage ale jest tylko do dostania w firmowych salonach tej firmy

Gość gość
Stara Mydlarnia- polecam peeling ten z witaminą C. Bardzo fajnie wygładza, a do tego odżywia usta. Do tego jest całkiem niedrogi.