Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki nikt

dzwonic,pisac,czy czekac na decyzje faceta

Polecane posty

Gość taki nikt

wlasciwie nie wiem co myslec.On odszedl powiedzial,ze potrzebuje przerwy.W piatwk go widzialam,rozmawial jakby nic sie nie stalo.Ja mam ochote wyslac do niego sms ,ale nie wiem ,moze lepiej poczekac i sie nie blaznic.Tyle,ze sie mecze,bo go kocham

Gość tyle samo co na stażu
Ma już pewnie inną na boku. Nie szukaj z nim kontaktu, ale i nie czekaj. Staraj się zająć czymś i nie myśleć, chociaż to trudne. Trzymaj sie

Gość tararabum
ani mi sie waz pisac! poczytaj sobie: http://www.chomikuj.pl/jagaw7/Mi*c5*82o*c5*9b*c4*87+w+teorii/Greg+behrend*2c+Liz+Tucillo+-++Nie+zalezy+mu+na+tobie.pdf

Gość fdssss
swoja decyzje to on sobie moze za przeproszeniem w dupe wsadzic. nie czekaj i miec swoja gosnosc, poszukaj sobie innego faceta

Gość fdssss
nie czekaj i miej swoją godność* mialo byc :p pozdrawiam :)

Gość a ja dostalam taki
tylko ze moj nie odszedl ... w kazdym badz razie nic mi o tym nie powiedzial :O

Gość taki nikt
Wlasciwie to moj tez nie odszedl,ja to tak odbieram.W piatek na powitanie dal mi calusa,wieczorem dzwonil,w sobote jakies 2 smski,a wczoraj i dzis nic.Tlumaczyl,ze ma duzo na glowie ,duzo stresu.A ja bym chciala wiedziec co on mysli.Bo wedlug mnie to sie wycofuje.Troche to glupie.Tydzien temu pisal,ze kocha,szalal jak napisalam,ze daje mu wolna droge ,ze moze odejsc jak chce .To tez dziwne,bo w sumie taki tam nic nieznaczace slowa.U mnie to juz tydzien ,z wyjatkiem piatku.

Gość a kopnij go w dupe
nie on jeden na swiecie :)

Gość taki nikt
No to by bylo najlepiej.Wlasciwie to bym mu chetnie nakopala,bo mu sie nie prosilam,nie nalegalam.T^o on mnie zdobywal,jak zdobyl,wiec sie chyba znudzilam.

Gość załamany smutasek
ale dlaczego odszedł? podał jakiś konkretny powód? czy tak po prostu?

Gość taki nikt
No wiesz,on sie tlumaczy brakiem czasu.Ja czekalam 3 tygodnie na wiecej czasu,ale sie nie doczekalam i przerwalam z nim rozmowe przez telefon.Jak dlugo mozna byc wyrozumiala?