Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suszone róze

CZY powinno się suszyć róże? Bo moja mama mówi ze to przynosi pecha w milosci...

Polecane posty

Gość suszone róze

Gość MleCzNa Niespodzianka
a ja susze::))

Gość Anorektyczka fanatyczna
Ja jak sobie ususzyłam róże to mi później facet powiedział, że mnie nie kocha i że moja koleżanka jest ode mnie fajniejsza i że już z nią uprawiał seks i że jestem w łóżku beznadziejna i że moich zup to nawet pies jeść nie chce i że zastanawia się dlaczego tak długo był ze mną i że pewnie dlatego że go nakarmiłam jakimiś tabletkami na gwałt i że mam stopę jak Yeti (rozmiar buta 45) i że czasami powinnam sobie pachy wygolić, ręce i nogi i że już nie znajdę faceta fajnego i że żadnego nie znajdę i że.... żebym spierrdalała :( Nie susz róż... serio🖐️

Ja też słyszałąm że suszenie przynosi pecha ... wiele kobiet to potwierdza ... więc może nie ryzykować :)

Gość ja tez nie susze
kiedys suszylam i ktos mi powiedzial ze suszysz zwiazek , no i faktycznei teraz wywalalm zwiedneite kwiatki , facet i tak sien ei obrazi ze mu kwiatki wyrzucial a nei ususzylam a na co mnie susz roz z kurzem :)

ja susze od 5 lat i jestem szczęśliwa z tym samym facetem..po co sobie wmawiać takie głupoty ?? !!