Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mideri

Ludzie toczą tak zaciekłe spory o śluby i związki partnerskie, a ja się pytam - o co te całe kłótnie, skoro:

Polecane posty

1 minutę temu, papamobil 666 napisał:

składanie podludzi w ofierze zwiększa społeczną koherencję, to chyba oczywistes że takie zdegenerowane działania tylko utwierdzają mnie w moich przekonaniach. 

Od dawna uważałem cię  za mocno popjerdolonego i utwierdzasz mnie  w tym przekonaniu 

Przed chwilą, Lubię banany napisał:

Od dawna uważałem cię  za mocno popjerdolonego i utwierdzasz mnie  w tym przekonaniu 

który z bogów twoim zdaniem nie jest popierrdolony? 

4 minuty temu, Lubię banany napisał:

Przecież  to moon zaczal ją wyzywać  od łysych przychlaście kłamliwy 

Ok whatever ja nie kłamie czy kombinuje tylko pisze tak jak to z boku wygląda dla mojej osoby cnie

2 minuty temu, papamobil 666 napisał:

To ty w bogów wierzysz uuuuuuu masz dobry towar. 😁

1 minutę temu, Dumb napisał:

Ok whatever ja nie kłamie czy kombinuje tylko pisze tak jak to z boku wygląda dla mojej osoby cnie

Ale bardzo ci zależy żeby rzucić podejrzenia i wybielić munka. 😁

4 minuty temu, papamobil 666 napisał:

Żaden nie jest bo żaden nie istnieje ciemna  maso

7 minut temu, Lubię banany napisał:

Przecież  to moon zaczal ją wyzywać  od łysych przychlaście kłamliwy 

On nie ma czasu siedzieć tyle co ty bo ma życie poza forum, a poza tym nigdy nie miał problemu przyznać się do nowych kont w przeciwieństwie do ciebie. Dobrze, że coraz więcej osób widzi jaki z ciebie tchórzliwy troll uzależniony od srafe.

3 minuty temu, Dumb napisał:

Kłamiesz z premedytacją

• Confused 1

1 minutę temu, Lubię banany napisał:

Żaden nie jest bo żaden nie istnieje ciemna  maso

no nie wiem misiu kolorowy, czyli piszesz z kimś kto nie istnieje. może czas udać sie do psychiatry?

Moon tyra ludzi ze swoich kont, nigdy się nie ukrywa to trzeba mu przyznać. Ja też nie mam z tym problemu, jak jadę to ze swojego konta a nie ukrywam się jak tchórz na podszywach.

3 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Ale bardzo ci zależy żeby rzucić podejrzenia i wybielić munka. 😁

Nieprawda, logika doktora Mengele nie demonizuje nikogo tak naprawdę tylko wypierdki nazistowskie tak sobie logikę wyobrażają a to sumienni pracownicy obozów koncetracyjnych i o czym ty do mnie mówisz co ty cpiesz hmm

Edytowano przez Dumb

17 minut temu, Lubię banany napisał:

Przed chwilą  chciałeś wszystkich wokół ciachac nożem a teraz tym się  przejmujesz? Kuźwa co za pozer 

Aktorzy i na tym to polega, bo w razie przypału powie ,że żartował żeby zdezorientować oponenta. Stalina i HitIera się naczytał za dużo.😁

1 minutę temu, Chill napisał:

On nie ma czasu siedzieć tyle co ty bo ma życie poza forum, a poza tym nigdy nie miał problemu przyznać się do nowych kont w przeciwieństwie do ciebie. Dobrze, że coraz więcej osób widzi jaki z ciebie tchórzliwy troll uzależniony od srafe.

Ha ha ha te simpetty muna to jakaś parodia... To on nie ma jaj by sam się  obronić tylko musi wystawiać swoje simpetty  jak pokemony  na arenie? 🤣

Kont to ma ze 100 razy więcej niż ja, w tym połowa kobiecych,każde z awatarem a i tak od razu idzie poznać że to on.

Niech kafeużytkownicy sobie  odpowiedzą  czy ktoś  taki jest normalny, czy musi mieć dużo czasu by tak pajacowac zgrywając cwaniaka i gangstera na forum...

4 minuty temu, Dumb napisał:

Nieprawda, logika doktora Mengele nie demonizuje nikogo tak naprawdę tylko wypierdki nazistowskie tak sobie logikę wyobrażają a to sumienni pracownicy obozów koncetracyjnych i o czym ty do mnie mówisz co ty cpiesz hmm

Nawet nie chce mi się interpretować tego bełkotu od czapy i jak dla mnie możecie się nawet  powykańczać.😁

Przed chwilą, Lubię banany napisał:

Ha ha ha te simpetty muna to jakaś parodia... To on nie ma jaj by sam się  obronić tylko musi wystawiać swoje simpetty  jak pokemony  na arenie? 🤣

Kont to ma ze 100 razy więcej niż ja, w tym połowa kobiecych,każde z awatarem a i tak od razu idzie poznać że to on.

Niech kafeużytkownicy sobie  odpowiedzą  czy ktoś  taki jest normalny, czy musi mieć dużo czasu by tak pajacowac zgrywając cwaniaka i gangstera na forum...

Bo on nie siedzi tu cały czas jak ty by odpisać na każde goownowołanie. Jesteś głupi czy upośledzony, wyżej pisałam, że do swoich kont on się przyznaje, a nawet ludzie już go rozpoznają ty tchórzliwy prosiaku.

2 minuty temu, Lubię banany napisał:

A mnie ile podszywów zrobił i do żadnego się nie przyznał taki odważny z niego ukr. 😁

1 godzinę temu, papamobil 666 napisał:

to jest normalne żeby zakład pogrzebowy nie umył nieboszczyka przed włożeniem go do trumny ani nawet nie zdjął z niego obssranego pampersa? 

Nie, przygotowuja cialo, myja, ubieraja, czesza, nawet nakladaja lekki makijaz, zeby nie bylo widac plam i zeby zmarly godnie wygladal.

3 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Nawet nie chce mi się interpretować tego bełkotu od czapy i jak dla mnie możecie się nawet  powykańczać.😁

Masz podejście emocjonalne zanadto kolego a jesteśmy wszyscy tylko robalami uzyzniajacymi planetę która i tak niedługo spłonie przez ludzkie robaki dewastujące środowisko no i czym tu się emocjonować chyba że istoty pozaziemskie nas ocala na co nie liczę bo mamy za małe IQ dla takowych istot żeby w ogole chciały się z nami porozumieć...

Edytowano przez Dumb

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Nie, przygotowuja cialo, myja, ubieraja, czesza, nawet nakladaja lekki makijaz, zeby nie bylo widac plam i zeby zmarly godnie wygladal.

nie na podlasiu 

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

ile masz lat zba monika?? D

2 minuty temu, Chill napisał:

Bo on nie siedzi tu cały czas jak ty by odpisać na każde goownowołanie. Jesteś głupi czy upośledzony, wyżej pisałam, że do swoich kont on się przyznaje, a nawet ludzie już go rozpoznają ty tchórzliwy prosiaku.

Za to ty siedzisz Za niego i za siebie,  bo zawsze jak cię wspominają  to się  pojawiasz ty autystyczna małolato.  

Ciekawe czy srun też w realu lubi się  przebierać w damskie  ciuszki, obstawiam  że tak, to się  dodaje.

Nie ma znaczenia  czy się  przyznaje do konta "ruda 2137" cxy setek innych bo od razu  wszyscy wiedzą  że to ten zyeb. 

A jak podszyw libeda pisze  o biciu kobiet to już jestem pewny że to ten osobnik ( być może na spółkę z tobą)

prawie zygalem dzisiaj, chcialem zygnac sobie do kibla ale nie moglem musial bym paluchy wsadzic , odpiscilem sovbie

dziwne uczucie chcesz zygac, lecisz do kibla i nie da sie zygnac, a chetnie bym, zygna sobie xD zeby zmniejszyc ciezar jaki przyjolem xD

2 minuty temu, dark_soul napisał:

prawie zygalem dzisiaj, chcialem zygnac sobie do kibla ale nie moglem musial bym paluchy wsadzic , odpiscilem sovbie

Cześć byczy 👋

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się