Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzagoda 16

Spotykam sie z 23 latkiem, a ja mam 16 lat

Polecane posty

Gość Dzagoda 16

Hej! Mam 16 lat (prawie 17) a spotykam sie z 23 latkiem... Poznałam go na imprezie, wygląda na 19 lat.... Nie spytałam się o wiek (on też mnie się nie pytał), fajnie się rozmawiało, wzięłam do niego numer. Zaczeliśmy się spotykać i... zakochałam się w nim..Teraz dowiedziałam się ile ma lat (i on ile ja) i.... mam wrażenie jak by się zdystansował do mnie... Ehhhh czy dobrze, zrobiłam, że powiedziałam mu prawde ile mam lat ?? :-(

No cóż... Bez sensu jest budować związek na kłamstwie, więc chyba dobrze ;). Między mną , a moim chłopakiem jest tyle samo różnicy... I jest ok.

Gość Dzagoda 16
No... niby tak. Ale czasem klamstwo to mniejsze zlo. W sumie co innego 16 i 23 a co innego powiedzmy 23 i 30 lat....

Gość
W 2óch sytuacjach mogło być gorzej: 1) miałabyś prawie 15cie lat :P 2) Wiedziałby i8le masz dokładnie ;) A tak jeśli Ci pasuje, to co Ci tu ludziska mają moralizować. Dzieciaki teraz się szybko rozwijają.

Gość aga3
bardzodobrze zrobiłaś ,że powiedziałaś prawde ile masz lat sześć lat różnicy to wcale nie tak dużo jeżeli traktuje cię na poważnie to wiek nie ma znzczenia mój mąż jest odemnie starszy 7lat ,razem jesteśmy od 10 lat w tym 6 lat po ślubie .pozdrawiam powodzenia

Szczerość jest bardzo ważna... Pogadaj z nim. Mój jak sie dowiedział ile mam lat zachowywał się tak samo... Zwłaszcza ,że się biedny zestresował bo stwierdził ,że mój kuzyn go zamorduje chyba jak sie dowie.

Gość Dzagoda 16
To nie chodzi o to... W sumie gdybym miała mniej niż 15 lat to bym nie chciała z nim wchodzić w bliższe relacje, zeby nie robic mu problemów... Zresztą on jest policjantem... Wiec zna chyba prawo... Ehhh w sumie.... różnie to można oceniac

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość odświeżam temacik

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu