Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer lopez

dziewczyny pomozcie-jak mozna PRZESUNAC TERMIN MIESIACZKI o kilka dni?

Polecane posty

MAM WYJAZD W PRZYSZLYM TYGODNIU,. ALE W TYM CZASIE MAM TERMIN MIESIACZKI, CZY KTOS WIE JAK MOZNA JA OPOZNIC O 4-5 DNI? CZY SA JAKIES TABLETKI? KTOS TAKIE BRAL? JEST KTOS ZORIENTOWANY W TYM TEMACIE? PROSZE O RADY Z GRY DZIEKUJE

Gość egzystencjonalny paw
tak normalnie to nie wiem, wiem że jak bierzesz tabletki anty to musisz zacząć od razu brać 2 opakowanie bez przerwy to wtedy @ nie wystąpi ale tak jak nie bierzesz tabletek to nie mam pojęcia??

CZY KTOS WIE CZY GNEKOLOG MOZE PRZEPISAC JAKIE STABLETKI ZEBY OPOZNC OKRES? MOZE KTOS EJST ZORIENTOWANY CZY ISTNIEJE COS TAKIEGO?

Brałam po 3 tabletki witaminy c 200 rano i wieczorem 3 dni przed okresem i caly czas, kiedy miał trwać, bo gdzieś przeczytała, że to opóźnia i dostałam 6 dni po dniu kiedy powinnam. Też mi chodziło o wyjazd. Ale zrobiłam to tylko raz i nie moge powiedzieć, że to faktycznie skuteczne, bo wielokrotnie sprawdzone. Ale już wiele topiców na tem temat napisano, trzebe tylko poszukać.

przeczytalam wile innych topicow ale nikt nic konkretnego tam nie napisal... sprobuje z wiamina C, ma ktos jeszcze inne rady? bede wdzieczna