Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złotóweczka22

Jaka najlepsza lokata ???

Polecane posty

Gość złotóweczka22

Jaka jest najlepsza teraz lokata ? oprocentowanie stałe. Najlepiej 3 miesiące odnawialna.

Gość w getin banku jest 7procent

Gość złotóweczka22
właśnie doszłam do niego przez bankiera ;) ale ile trzeba mieć oszczędności, żeby dostać 7% ? Mi wychodzi powyżej 10 tyś 6,5%

Gość złotóweczka22
No to widze, że najlepiej opłaca mi się zostać przy rachunku oszczędzam 4,2% w Lukasie. Za fundusze na razie dzięki ;) he he Straciłam sporo.

Gość gość
to ja szukałem czegoś bardziej aktualnego, może sie ktoś jeszcze wypowie

Gość gość
obecnie nie opłaca się zakładać lokat. pod koniec roku prognozowane jest podniesienie stóp procentowych a ty zostaniesz z niższym oprocentowaniem. jeżeli koniecznie chcesz to BGŻ optima daje 3,5% dla nowych środków - rachunek oszczędnościowy , wybrać pieniądze możesz zawsze...

Gość Zdenek98
Nie ma najlepszej lokaty, Można wybrać tylko tą lepszą dla nas. Obecnie na rynku jest dość dużo ofert ale wiadomo że lepiej uważać na te drobne druczki. Ja Jeszcze do wczoraj myślałem że obecnie najwięcej ile mogę dostać to 3,5% a wieczorem czytałem artykuł i okazało się że Skok Wołomin daje 4,0% wiec jeszcze lepiej.

Gość gość
możliwe,że dają 4% , ale nie ufam skokom

Gość gość
skoki są PISiorowskie,grosza ode mnie nie dostaną,nawet na 100%

Gość gość
po co dawać pisowcom,lepiej daj pekao sa.w zeszłym roku prezes tego banku zarobił ponad 8 milionów zł.w tym bidulka powinien chyba trochę więcej.

Gość gość
Najlepiej ulokuj u mnie.Jak w banku.

Gość weronika45
Teraz na rynku jest tyle ofert że głowa mała. Ja ostatnio czytałam że ta oferta http://www.vwbank.pl/lokata-plus.html jest jedną z bardziej korzystnych, Chociaż wiadomo że każdy z nas ma inne oczekiwania i nie każdego zadowoli oferowany procent.

Gość gość
zwykle najlepsze lokaty są dla nowych klientów; można znaleźć coś ciekawego, bez konieczności otwierania konta i z możliwością założenia lokaty przez net, tu ma aktualny ranking lokat: www.cykl.leadkredyt.pl

Gość inwos
jest mnóstwo ciekawych ofert jeśli chodzi o lokaty, jednak ja polecam Ci po prostu poszperać tu http://www.inwester.pl/cat/lokaty,1.htm i na pewno CI się rozjaśnią informacje :) pozdrawiam