Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angelikaxD

Szybko sie zakochuje...

Polecane posty

Jak to jest, ze kobiety tak szybko sie zakochuja a mezczyzni sa w sumie neutralni?? .... Wrrr... NIe moge tego zniesc, ze moj byly mowil mi przez 5 miesiecy ze mnie kocha a po 2 tyg mowil to innej... ;/

Gość moejmuzmianazdania
zajęła dwa dni ... mnie mówił że już na zawsze będzimey razem do końca dwa dni później już miał inną

powiedzial mi to dokladnie 19.maja 07. Ogolnie to spotykalam sie z nim 2 tyg i mi to powiedzial.. ale mowil ze podobalam mu sie od dawna i ze mnie kochal tez od dawna ale wstydzil sie zareagowac;/ hehe.. xD Bylam z nim 5 miesiecy i od 5 nie jestem... i nadal go kocham.. to choreee:(((

nie no on ma 17 a ja 16... pierwszy raz tak mam i mam nadzzieje ze bede sie z tego smiala... chociaz teraz jak z nim pisze albo go widze to poprostu placze:(( a najgorsze jest to ze nawet przyjaciele mnie nie rozumieja i maja dosyc... ;/ nienawidze takich sytulacji i nie zycze nikomu takiej sytulacji...:(((

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
angelikaxD Mam dla Ciebie dwie rady: 1. Czas leczy rany-uniwersalna, w tej chwili może wydaje Ci się banalna i głupia,ale uwierz mi tak jest:) 2. Najlepiej,żebyś teraz kogoś poznała,nie mówię,żebyś szukała jakiejś miłości:P,ale jakiegoś chłopca, który zajmie Ci czas i nie pozwoli na rozmyślanie o tamtym dupku,miałam podobnie... I dopiero poznanie nowej osoby mnie szybko i skutecznie wyleczyło z tamtej chorej miłości,życzę dużo szczęścia i uszy do góry🌻

Mysle, ze to cos pomoze:)) Wlasnie teraz poznaje nowe owarzystwo ktore jest swietne i nie chce myslec o starych czasach bo to naprawde czasami boli... Dziekuje;**