Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edfd

czy uwazacie sie za dobrych ludzi?

Polecane posty

Gość tak...............

Gość aster zawsze byłaś
znam cię od podstawówki, zawsze byłaś durna suką

Gość Nie nie jestem dobra
A co gorsza to nikogo w swoim otoczeniu nie postrzegam jako absolutne uosobienie dobroci. Może po prostu dlatego że świętą prawdą okazuje się stwierdzenie że "nikt nie jest idealny"

Gość każdy tak ma
chciałabym , ale zła zawsze byłam ... :)

nie bylam dobra,nie jestem i nie bede...takie me przeznaczenie i parszywy charakter... fakt ze juz nie pije ,nie biore amfy,nie kradne samochodwo dla sasiadow ,nie obrazam munduru ale wiele osob placze jesce przeze mnie aczkolwiek niektorzy zasluguja na to :)

zdefiniuj dobrego człowieka :O jak dobry człowiek to typek przeprowadzający staruszki przez jezdnię, zbierający papierki, wzruszający się i pierwszy chętny do pomocy każdemu kto coś mu powie oraz wrzucający 2 zł do każdej puszki na datki jaką minie. to nie nie jestem dobrym człowiekiem i nie mam zamiaru być :O a jeżeli dobry człowiek to ktoś kto najprawdopodobniej nie spieprzył nikomu innemu życia... to nawet się łapię :O

Gość trudno powiedzieć
jestem wrażliwa na krzywdę innych ale sama potrafię boleśnie ranić tych, których kocham! :o

Nie !!Ale staram się :)Naprawdę :)Mam taki realny wyrzut sumienia że jak nawet uwierze to mi maila prześle ,że zła jestem :)To juz poczty nie otwieram :)Bomi się uda uwierzyć ,że dobra jestem ,a tu znowu ,że zła i wredna :)

Gość xwoman
Kiedyś tak... teraz już nie :( NIESTETY

dziwne pytanie, to raz dobry człowiek, prawdziwie dobry nie powie czegos takiego o sobie... to tak jak moja znajoma, zawróciła w głowie mojemu kumplowi mówiac, że jest miłościa jej życia, po czym wyjechała na miesiąc na wakacje, dziwnym trafem spotykając tam swojego byłego, kiedy po miesiącu wróciła zerwała z moim kumpelm, a mi opowiadała, że ma zbyt miękkie serce, bo się przejmuj tym kumplem... żałosne

cholera no uważałam się :)Ale taka jedna mi uświadomiła że jestem zła .Chciałam żeby mi pieniadze oddała ,,,no No więc czuje sie złym człowiekiem ,Bardzo jej za to dziękuję >

Jarek i to mi sie podoba. brak falszywej skromnosci i kokieterii. czekania az ktos bedzie zaprzeczał , ze nie jestes złym [ gdybys tak o sobie napisał] Szacunek.