Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malineczka 81

miłośc do małolata...???

Polecane posty

Gość Malineczka 81

Jestem strasznie zagubiona! Dwa lata temu poznałam 2 chłopaków, młodszego i starszego. I wybrałam starszego z rozsądku rzecz jasna, ale teraz po 2 latach jak widzę tego drugiego to serce mi wali i mam motylki. Zastanawiam się jakby to było z nim, kurcze on jest młodszy ode mnie o 8 lat. Chyba i tak by nic z tego nie wyszło....?! Teraz mi z obecnym nie wychodzi, kłócimy się, znaczy to ja się czepiam, nie wiem czy to ma sens ciągnąć dalej? Pomocy...........!!!!!!!

Gość stara a głupia
:o O ile 81 to Twój rocznik, jak nie to sorry :)

To raczej nie jest zakochanie bardziej chyba pożądanie :) ....nawet nie wiecie jakie On ma piękne oczy i normalnie chemia działa jak nic, znaczy kiedyś działała...Ale muszę coś z tym zrobić żeby było dobrze teraz..... Zastanawiam się na spotkaniem z nim, słusznie czy nie- nie wiem sama :(

Gość żona młodszego32
witaj,mój mąż ma 26 lat.ja mam 32. jesteśmy razem od 6 i mamy synka. Wszystko jest możliwe

ja mialam taki zwiazek z 5 lat mlodszym ..2 lata bylismy i nie bylismy razem ...hmmm. do dzis jest mym najlepszym wspomnieniem, nie raz wracam myslami do niego.... i wiem ze gdybysmy dalej brneli w tym "zwiazku " to zniewidzielibysmy sie ...

do "żona młodszego32" wiem, że są takie związki, ale nie wiem czy nie rzucam się na głęboką wodę? Bardzo się cieszę, że jesteście razem i tworzycie rodzinę. A co będzie jak mam nie wyjdzie, już nie jestem taka młoda i może stracę szansę na normalną rodzinę....Wiem, że życie jest tylko jedno i trzeba korzystać...

moi i jego rowiesnicy .... moja rodzina ....itp. co prawda 5 lat to prawie nic ale jednak cos ...... teraz jestem ze starszym i kocham go nad zycie .....tyle ze myslami wracam do tamtego :o

Gość dgfhdg
uciekasz w fantazje bo ci obecnie coś w związku nie wychodzi a nie dlatego że szczeniak osiem lat młodszy dałby ci więcej szczęścia :S

Gość żona młodszego32
nie wydaje mi sie ze sama różnica wieku jest najwiekszym problemem. Problemem moga być znajomi,rodzina,stopień dojrzałości emocjonalnej. Ja i Mój Kochany jesteśmy bardzo podobni do siebie :),lubimy te same filmy,słuchamy tej samej muzyki,czytamy podobne książki ;) myśle że w tym tkwi cały sekret. Ale pamiętam co mi mama powiedziała jak dowiedziała się,że wychodze za mąż za młodszego(miałam 28 lat a on 22) "pamiętaj że Cię ostrzegałam,on ma siano w głowie jeszcze! Dziecko drogie opamiętaj się!" :D teraz mówi,że nie mogłam wybrac lepiej

To wcale nie jest tak, że uciekam....między nami było dobrze, teraz się właśnie popsuło jak zaczęłam o Nim myśleć. Nie wiem, czy z Nim byłoby lepiej, po prostu kiedyś tego właśnie nie sprawdziłam i teraz tego bardzo żałuję...nikt nie powiedział, że życie jest łatwe. Nie chcę, żeby mnie ktoś oceniał, chcę tylko porad....

tęsknie .... chciałabym pogadać z nim, ale jakoś brakuje mi odwagi... czuje się okropnie...przynajmniej trochę schudnę :) nawet nie wiecie jaki mam kocioł w głowie...pozdrawiam....piszcie jak macie podobny problem...może będzie mi łatwiej....buźka