Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goddessa

do dziewczyn ktore mialy operacje biustu...!!!...wazne!!!

Polecane posty

Gość goddessa

czy implant o wielkosci 300ml, silicon, jest maly? taki proponuje moj doktor a ja sama nie wiem!

Gość goddessa
a co ma szklanka do implantu, glupi komentarz!

Gość 123345
300cc to powszechnie stosowany rozmiar. A jezeli o szklanke , to pewnie chodzilo o ml bo 300cc to inaczej 300ml. Mozna tez odmierzyc do woreczka 300g ryzu i bedzie to samo. Potem wsadzic do miekkiego stanika i zobaczyc efekt. W praktyce jednak wyglada to tak ,ze wkladka zawsze jest troszke mniejsza niz ten woreczek ryzu. Bo zel jest miekki i rozklada sie inaczej niz ryz:-)

Gość Swinka
DDD albo E ROZMIAR 260 IMPLANTOW DA CC

Gość swinka
bzdury jakies wypisuje

Gość Swinka
A CZEMU BZDURY?Uzasadnij

Gość Swinka
260cc da C ALBO DUUUZE C

Gość Swinka
JAK POD MIESNIOWO TO BEDA MNIEJSZE a jak nad miesniem to wieksze

Gość swinka
Ty zupełnie nie masz pojęcia w tym temacie,nie ma DDD,E czy ile tam,wszystko zależy od naszej budowy,ile mamy pod biustem,a ile w biuście.Ogólnie nie można powiedzieć,że z 260cc wyjdzie dany rozmiar,dużo też zależy ile mięsień wypchnie implant itp.I nie ma op nad mięsień,jest pod mięsień lub pod gruczoł.

Gość Swinka
tak zgadzam sie z Toba a rozmiar to tak przypuszczalnie tylko zeby kazda miej wiecej miala rozeznanie A czy moge zapytac jesli je masz czy jestes zadowolona?Czy nie przeszkadzaja w zyciu codziennym?Dziekuje Pozdrawiam czy zalujesz?I Jaka metoda mialas robione?

Gość swinka
mam,robiłam 2 lata temu,pod mięsień okrągłe 375cc i noszę rozmiar 70g:)Nawet przez chwilkę nie żałowałam,że zrobiłam op,jak już to żałowałam,że zrobiłam tak pózno.Piersi mam mięciutkie,implant niewyczuwalny i ogólnie jestem bardzo zadowolona:)Pozdrawiam

Gość Swinka
to wspaniale ja tez chce sobie zrobic Lekarz powiedzial ze moge miec tylko 260 pod gruczal gdyz moja skora jest zbyt cienka a jesli wieksze to pod miesien Prosze doradz mi Wiem lekarz wie co mowi i moglabym miec problemy jak bym sie uparla na wieksze Czy jest roznica pod miesien czy pod gruczol?Mam na mysli wyglad dotyk itd skutki uboczne?Ciesze sie ze jestes zadowolona CZy Twoj lekarz odrazu doradzil taki rozmiar ?Wiem pewnie zanudzam tymi pytaniami ale wole sie dowiedziec od doswiadczonej osoby Wielkie dzieki Pozatym ile czasu dochodzilas do siebie?Pozdrawiam

Gość maaaartyna
12:16 [zgłoś do usunięcia] goddessa a co ma szklanka do implantu, glupi komentarz ma to, że lekarz proponuje jej 300ml a szklanka ma 250 , wiec sie domysl.;D

Gość TYLE ŻE
ryż to nie woda idiotko !!!!!Nalej do balonika 260cc wody i tyle samo nasyp ryżu!!!!

Gość swinka
piszesz,że masz cienką skórę,to pod gruczoł implant będzie bardziej wyczuwalny.Moja skóra też jest cienka i nie było mowy,żeby implant był pod gruczoł.Mój dr chciał mi dać 325,ale bardzo się uparłam na większe,po długich prośbach,zresztą tuż przed op,udało się wynegocjować większe i całe szczęście,bo z mniejszych nie byłabym zadowolona.Pierwszy tydz po op przeżyłam koszmarnie,ból był potworny,a potem już z górki:)Jak mogę Ci coś doradzić,to bierz większe i pod mięsień,bo 260 to bardzo mało,chyba,że masz swój stan wyjściowy niczego sobie?A u jakiego dr chcesz robić?Twoje pytania mnie nie męczą,bo sama jak byłam przed op,potrzebowałam informacji od dziewczyn:)Pozdrawiam

Gość Swinka
Dziekuje serdecznie za porady Umowie sie na kolejna konsultacje Wiesz mi tak sie wydawalo ze 260 moga sie pozniej okazac za male choc teraz mam malenkie B Poprosze o umieszczenie implanta podmiesniowo Nie chce zalowac potem i lepiej by implant nie byl wyczuwalny wiec podmiesniowo bedzie lepiej Zobaczymy jak rozmowa z doktorem sie potoczy Na poczatku mi tlumaczyl ze wieksze moze pod miesien ale on by wolal 260 pod gruczol Implant jest chropowaty to chyba dobrze prawda?Aco to za roznica czy okragle czy nie ?Bo sa takie bardziej wypukle tez Operacji nie bede miala w Polsce Pozdrawiam