Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6u787

L4, co robic???

Polecane posty

Gość 6u787

od tygodnia zle sie czulam, bol gardla imigdalow. Leczylam sie sama- tantum verde i inne pasci;) Nie przechodzilo. Zglosilam wczoraj w pracy,zew ide dzis do lekarza i wlasnie... wstalam rano i w zasadzie gardlo przestalko mnie bolec:O ide do lekarza na 14. Czy ma prawo odmowic wypisania mi L4? Jestrem zalamana. Nie chce wyjsc na symulantke!! :(

Gość oleole plask plask
idź i powiedz, że potrzebujesz na dzisiaj zwolnienie :classic_cool:

Gość 6u787
naprawde, podziwiam ludzi, ktorzy chodza do lekarza i na chama wyciagaja L4:( Nie potrfaie tak, wstyd mi:(

Gość jak na chama
?? Chyba lepiej pojsc i zwyczajnie powiedziec, ze prosisz zwolnienie, niz symulowac ;) Lekarz nie ma zadnego interesu w tym, by nie dac Ci zwolnienia ;) A w razie czego przysluguja Ci 4 dni urlopu na zadanie ;)

Gość 6u787
Nie bedzie to zupelna symulacja,a le nie wiem czyz ztakim bolem gardla to nawet nie wstryd prosic o zwolnienie:O naprawde, przez tydzien bolalo, budzilams ei w nocy przez to cholerne drapanie a dzisiaj jak reka odjal1!:O

Gość zaan
idz niech Cie lekarz obejrzy. To ze bol przeszedł nie znaczy ze gardło masz juz zdrowe. Ja tak jak ty leczyłam sie ponad 4 miechy. Zawsze sie podleczyłam i było spoko, ale zawsze ból wracał po 3 -4 tygodniach. Wreszcie Skonczyło sie angina.. :-)