Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszkakace123

czy moge zaczac ukaldac sobie zycie z inna osoba bedac od roku w trakcie rozwodu

Polecane posty

wiec od roku czasu jestem w trakcie rozwodu.ciagnie mi sie to dlatego ze moj jeszcze maz jest za granica.pierwsza sprawe mam zaraz na poczatku czerwca.od jakiegos czasu jestem zwiazana z kims innym i jestem szczesliwa.i wlasnie tu jest problem bo slyszalam rozne wresje np.ze nie mozemy sie okazywac oficjalnie do puki nie bede miala rozwodu a inni mowia dziewczyno mascie prawo ulozyc sobie zycie czego ty sie boisz.bo fakt nasze spotkania sa takie normalne tylko gdy pojedziemy np na spacer albo do jakiegos pabu do innego miasta albo spotykamy sie poprostu u mnie w domu.sytuacja jest o tyle smieeszna ze osoba z ktora jestem zwiazana mieszka doslownie kilka blokow dalej od mojej tesciowej.powiedzcie mi jak mam sie zachowac co mam robic czy powinnam zyc poprostu normalnie w koncu nie jestem juz zwiazana z moim mezem od poonad roku.

Moim zdaniem, jeśli pozew złożony do sadu, mąż wie o rozwodzie, i czekasz tylko na decyzjęsadu w tej sprawie, to nic nie stoi na przeszkodzie. A teściowej nic do tego!

Gość reduta kondona
W sądzie mąż może to wykorzystać przeciwko Tobie i wpłącze kolejną osobę do rozprawy.

A jeśli rozwód będzie sie ciągnął np.dwa lata, to przez ten czas ma chodzić kanałami?

no dokladnie,m osoba z ktora jestem zwiazane czasem smnieje sie z tego on nie chce tego ukrywa i tez mowi ze chodzi ze mna kanalami tylko dlatego ze mi na tym zalezy powiedzial ze gdyby chodzilo tylko o niego wogole by sie nie ukrywal.z drugiej strony kazdy ma prawo ulozyc sobie zycie.