Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vatuśśs

czy pasjami i wiedzą można zaimponowac kobiecie??

Polecane posty

Andrzeju nigdy przenigdy nie usłyszałem od kobiety "spierdalaj" "wypierdol mnie" to i owszem mam wrażenie, ze Ty się absolutenie nie znasz na ludziach więc wybierasz źle i nawiązujesz kontakt nieumiejętnie. Ot i cała tajemnica.

słodka jane tego na zdjęciu nie posiadam i może nigdy nie będę posiadał po prostu bywam intrygujący, miedzy innymi poprzez moje fascynacje

a poza tym Frk jest w stanie przegadać każdego :D tfu..."przede wszystkim", a nie "poza tym" :D:D:D

jakbym siedziała w barze i jakiś facet ni z gruszki ni z pietruszki podszedł i zapytał, jak mam na imie, to pewnie nie odezwałabym się aż tak brutalnie, ale spławiłabym. Skutecznie.

frk lubię czytać co tutaj czasami piszesz...ale nie odkrywam w tobie niczego szczególnego, gdybyś to coś w sobie miał już dawno by się ujawniło, a mówię to z kobiecego punktu widzenia;)

no bo tak bez sensu, powodu? Bez wymienianych najpierw spojrzeń i uśmiechów? Nawiasem mówiąc, bar to takie specyficzne miejsce do podrywu, gdzie (niestety) najskuteczniejszą metodą jest przesłanie kobiecie drinka.

przecież wiekszosć rozmów toczy sie na banalne tematy.raczej nikt nie gada o genetyce czy astrofizyce załozę sie ze gdyby facet był przystojny powiedziałby cokolweiek i byłabys zadowolona:)

Andrzej bo kobiety też są wzrokowcami;) Ale frk mysli, że zrobi wrazenie na kobiecie dysputą nt. sterowca:)

Gość kwaśna niunia w różu
Gdybym spotkała dwóch facetów, jednego super wyglądającego, drugiego przeciętnego i ten pierwszy nie miałby nic do powiedzenia, a ten drugi i owszem, to po chwilowej fascynacji fizycznością pierwszego, wybieram drugiego.

\" Doprawdy (doprawdy3@wp.pl) frk lubię czytać co tutaj czasami piszesz...ale nie odkrywam w tobie niczego szczególnego, gdybyś to coś w sobie miał już dawno by się ujawniło, a mówię to z kobiecego punktu widzenia \" Szczególnego..? Zależy dla kogo. Ty nie odkryjesz, ktoś inny odkryje. Przeciez ważne jest aby trafił swój na swoją a nie życie w przekonaniu, ze \"ja to mogę mieć każdą\". Nie mogę mieć każdej, byle miałbym tą, której pragnę. Nie mówiąc o tym, że tutaj nie daję (przynajmniej teraz :D) całego obrazu mojej osoby, natury. Miałem tu wiele nicków i zadziwia mnie wciąż, jak przesuwając akcenty, wzbudza się ciekawość to jednych, to innych osób.

Nefry art deco MNIAM ale z góry uprzedzam znawcą nie jestem ale się podciągnę :classic_cool:

frk ja tam ciebie lubię, ale jak twierdzisz, że bywasz intrygujący to podparłbyś tą tezę jakimis argumentami a nie tylko obiecujesz:D

Frk uwodzi opowieściami o sterowcach, sugerując jednocześnie, że jego fascynacje tymi statkami, wiążą się wprost z TYM o czym kobiety rozmawiają chichocząc :classic_cool:

"frk lubię czytać co tutaj czasami piszesz...ale nie odkrywam w tobie niczego szczególnego, gdybyś to coś w sobie miał już dawno by się ujawniło" nie rozumiesz abstrakcyjnego humoru Doprawdy - juz ktorys raz to dostrzegłem... dlatego nie złapałas tematu o sterowcach

"niki" mi się nie pomyliły :D nik w ogóle mi się nie myli ;)

Jest dobrze, to lubię zrobiła się kompletna kołomyja :D wystarczy zmienić osobę :D